Omar Montes es passeja per Telecinco amb un collar d'or i diamants

Kiko Hernández va recriminar-li el seu discurs en guanyar el concurs, en el qual va dir, que el premi ajudaria que el seu fill mengés
Omar Montes lluint un collar d'or i diamants
Els col·laboradors de 'Sálvame' es van quedar bocabadats pel collar d'Omar | Telecinco

Omar Montes, guanyador de 'Supervivientes 2019', ha deixat a tothom bocabadat després d'aparèixer a 'Sálvame' amb un collar d'or i diamants de ni més ni menys que 100.000 euros. 

 

Paz Padilla, presentadora del programa, va anar acompanyada dels col·laboradors Kiko Hernández i Gema López, a la cerca del guanyador del programa més aventurer de Telecinco en assabentar-se que aquest estava per les instal·lacions de Mediaset. Finalment, quan el van poder trobar, tots tres es van quedar sorpresos pel 'look' que duia el madrileny.

 

 

Kiko Hernández li recrimina el discurs sobre el seu fill

Més enllà d'haver-se tallat l'abundant barba que va portar d'Hondures i el cabell, el que més va cridar l'atenció va ser el collar que duia penjat del coll. Preguntat per si era d'or, Omar no va dubtar en respondre que sí, fet que va fer esclatar a Hernández. «Llavors, el rotllo que ens vas explicar que gràcies al premio el teu fill podria menjar? Si el teu fill ja pot menjar amb això», va recriminar-li el col·laborador. Davant aquesta acusació, Omar va voler aclarir que: «Ho matiso, vaig dir que estava molt agraït a tota la gent d'Espanya perquè vosaltres m'ajudeu al fet que el meu fill mengi. Al meu fill mai li ha faltat de menjar perquè sempre he treballat. Fa quatre anys que em dedico a la música i he guanyat bé».

Omar Montes lluint un collar d'or i diamants
Kiko Hernández va ser molt crític amb el guanyador de 'Supervivientes' | Telecinco

 

 

Tot i això, altres companys com Paz Padilla no s'acabaven de creure que el collar que portava l'ex de Chabelita fos realment d'or. Però lluny de desmentir-ho, Omar va seguir reafirmant: «En directe, jo m'aposto amb algú una casa. Això val 100.000 euros». Donada la seguretat amb què el jove afirmava la qualitat de la seva joia, evidentment, ningú va voler jugar-se res amb ell.

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari