YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Omar Montes, possible jurat d''Idol Kids' al costat d'Isabel Pantoja

El programa encara no té data d'estrena, però que s'espera que sigui una vegada acabat l'estiue

Omar Montes
Omar Montes podria ser jurat del nou programa de talent | Telecinco

La bona relació d'amistat entre Isabel Pantoja i Omar Montes sembla que no es va quedar només a 'Supervivientes'. És tal la sintonia que tenen entre els dos que, segons van confirmar a 'El programa de Ana Rosa', Omar estaria negociant formar part del jurat d''Idol Kids', junt amb la seva exsogra. 

Fins al moment, ja s'havia confirmat la participació de la cantant en aquest nou format de programa que encara no té data d'estrena, però que s'espera que sigui una vegada acabat l'estiu. Ara, però, es vol incrementar la representació del jurat i l'arribada d'Omar seria, sens dubte, una revolució. 

Una relació d'amistat que neix a 'Supervivientes'

Una revolució que estaria ben vista per Ana Rosa, ja que considera que: «És una bona opció. És molt popular entre els joves, és music, té èxit... Em sembla una bona jugada». Està clar que no deu pensar el mateix Chabelita, ja que actualment té una relació amorosa amb Asraf i ja ha deixat entreveure en alguna ocasió que no li fa gaire gràcia que el seu ex i la seva mare siguin tan amics.

Omar Montes i Isabel Pantoja
Omar Montes i Isabel Pantoja van tenir una molt bona relació durant el concurs | Telecinco

Però la Pantoja ha decidit apostar fortament per la seva amistat amb Omar i, de fet, el va convidar a la seva festa d'aniversari malgrat la negativa de la seva filla. Ara, després de tot, sembla que també podrien ser companys de feina. Per la seva banda, Telecinco encara no s'ha manifestat al respecte i podria ser que les negociacions estiguessin obertes a l'espera d'arribar a un acord amb el qual, finalment, va ser el guanyador de la darrera edició de 'Supervivientes'.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari