Omar Montes reconeix que continua enamorat d’Isa Pantoja

El concursant de 'Supervivientes' s’ha sincerat sobre la seva exparella i ha confessat que «li agradaria formar una família amb ella»
Omar Montes reconeix que segueix enamorat d'Isa Pantoja | TELECINCO

 

Els concursants de ‘Supervivientes’ Omar Montes i Fabio han pogut gaudir d’una agradable recompensa gràcies al repte que van guanyar. Així doncs, han pogut passar una nit en una cabanya que els hi ha proporcionat tranquil·litat i un descans merescut. Estant en un ambient relaxat i íntim, Omar Montes s’ha sincerat amb el seu company sobre temes amorosos, com ara sobre la seva exparella Isa Pantoja.

 

El primer que ha fet ha estat reconèixer que continua enamorat de la filla de la ‘tonadillera’, i que li faria molt feliç recuperar la seva relació per tal d’iniciar una nova història amorosa sòlida amb visió de futur.

 

Omar Montes parla dels seus sentiments

Trobar-se tan a gust amb el seu company de supervivència ha conduït a Fabio a preguntar-li sobre els seus sentiments amorosos, en concret la relació que va mantenir amb Isa Pantoja. La primera resposta d’Omar ha estat tancar-se en banda i no voler pronunciar cap paraula sobre l’assumpte, però més tard s’ha mostrat confiat i ha declarat que «ha estat una de les relacions més fortes que he tingut pel que fa a sentiments».

 

A més a més, ha manifestat amb molt d’afecte sobre la seva exparella que «quan se’n riu es posa molt guapa i té una pell bonica com la canyella, molt suau i fa molt bona olor. Té una olor molt dolça».

 

El concursant s'ha sincerat amb el seu company de supervivència, Fabio | TELECINCO

 

 

Aprofitant aquest acte de sinceritat, Omar ha parlat també del que va sentir quan va tornar a veure a Isa quan aquesta va viatjar a Hondures per visitar la seva mare. «Quan la vaig veure, vaig notar que hi havia com sintonia i jo no fallo en això, Vaig notar que encara això estava allà, el que passa és que no volia fer-me molt el llest perquè ella està amb un noi».

 

D’altra banda, el concursant ha admès que té intenció de sincerar-se amb ella quan hagi acabat el reality i pugui tornar a Espanya. Ha arribat a assegurar a Fabio que «si ella volgués i la cosa va bé, m’agradaria formar una família amb ella».

 

També pots llegir…