URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Omar Montes confessa que vol formar una família amb Chabelita

El guanyador de 'Supervivientes 2019' va demanar una cita en directe a la filla petita d'Isabel Pantoja
Omar Montes voldria formar una família amb Chabelita | Telecinco

 

Omar Montes no en té prou amb el premi que ha aconseguit després de convertir-se en el guanyador d'aquesta edició de 'Supervivientes'. El jove cantant aspira a formar una família amb Chabelita, la filla petita d'Isabel Pantoja.

 

Cal recordar que els dos joves ja van ser parella durant un temps. De fet, en el darrer debat de 'Supervivientes' del passat diumenge, Montes va explicar com va ser una de les festes a les quals va assistir a Cantora quan encara era parella de Chabelita.

 

 

Desitja tornar a Cantora

Ara, un temps després, el guanyador del programa més aventurer de Telecinco somia tornar a Cantora, però de la mà de la filla de la cantant. En aquest sentit, el cantant madrileny va assegurar que: «Des de fa temps estic intentant formar una família. No diré que estic enamorat, però sí que penso en ella, perquè em feia sentir molt bé. Si Asraf no existís, tornaria a intentar-ho amb ella i ella em diria que sí. Parlarem com amics quan ella vulgui, és una dona molt lliure i ens complementem molt bé».

 

Després d'aquesta confessió, Omar no va dubtar en demanar una cita en directe a Chabelita i ho va fer davant l'atenta mirada de tots els presents al concurs i mirant a càmera. Si la parella decidís tornar a unir els seus camins, està clar que Omar tindria molt de guanyat amb la seva sogra, ja que ambdós han creat una forta i bonica amistat durant el concurs.

Omar Montes i Isabel Pantoja van tenir una molt bona relació durant el concurs | Telecinco

 

 

La bona relació amb la Pantoja

La mateixa Pantoja va confessar en més d'una ocasió que el seu pas per Hondures no hagués estat el mateix sense el jove. A més a més, la rebuda que li va fer la Pantoja a Omar en el plató de Telecinco amb milions de petons a la boca, va deixar més que clar que la cantant accepta al jove com a gendre. Ara, només caldrà saber la versió i les intencions de Chabelita que, de moment, manté una relació amb Asraf des que va sortir de la casa de 'GH Dúo'.

 

També et poden interessar...