La catalana Ona Carbonell, guanyadora de 'MasterChef Celebrity'

La nedadora es va imposar a l'actriu Paz Vega, després que totes dues arribessin a l'última prova de la final

Ona Carbonell amb el trofeu de guanyadora de 'MasterChef Celebrity'
Ona Carbonell amb el trofeu de guanyadora de 'MasterChef Celebrity' | TVE

La nedadora catalana, Ona Carbonell, es va imposar aquest diumenge a la nit com a guanyadora de la tercera edició de 'MasterChef Celebrity'. Un consomé tebi amb ventresca en suspensió, un estel d'endívia, i unes postres anomenades per ella Desglaç de l'Himàlaia, van ser els plats que la van fer guanyar.

Ona Carbonell, ha demostrat així que no té límits, tot i que la seva vida està dedicada a la natació, ha quedat clar que no és l'única cosa que pot fer a un gran nivell. La nedadora es va imposar a l'actriu Paz Vega, després que totes dues arribessin a l'última prova de la final.

Ona Carbonell i Paz Vega esperant la decisió del jurat
Ona Carbonell i Paz Vega esperant la decisió del jurat | TVE

 

D'aquesta forma va aconseguir guanyar el premi de 75.000 euros, uns diners que donarà a la Fundació Pequeño Deseo. A més, com tots els guanyadors del concurs, la nedadora podrà gaudir d'un curs de cuina creativa al Basque Culinary Center, un dels centres d'estudi culinaris més prestigiosos de tota Espanya. 

La gran final de 'MasterChef'

Fins a l'últim programa d'aquesta tercera edició del concurs hi van arribar, a banda de la catalana, l'actriu Paz Vega, Mario Vaquerizo i també Antonia Dell'Atte. Tots quatre van lluitar per emportar-se una victòria que finalment es va quedar en mans de la nedadora.

Va ser un programa ple d'emocions i grans moments. Com a convidat hi va assistir el gran xef Ferrán Adrià que també va participar en la decisió final. No va ser l'únic convidat de la nit, la prova d'exteriors va ser una mena d'homenatge al món de la moda i el disseny i els aspirants van haver de cuinar per 12 professionals, entre ells el jurat d'un altre dels programes de TVE: 'Maestros de la costura'.

La nedadora cuinant a la gran final de 'MasterChef'
La nedadora cuinant a la gran final de 'MasterChef' | TVE

 

Cal mencionar que Ona va aconseguir lluitar a la final després d'haver fet un plat del xef Eneko Atxa i superar amb èxit la prova d'exteriors, en la qual els concursants van haver de cuinar sis plats d'un menú degustació creats pel jurat Jordi Cruz.

Èxit total d'aquesta tercera edició del programa

'MasterChef Celebrity 3' ha seguit amb els bons números d'audiència d'edicions anteriors. Es va iniciar a principis de setembre i des de llavors ha aconseguit mantenir una quota de pantalla del 20,2%, amb una mitjana de 2.825.000 espectadors. Ha sigut una de les edicions més llargues però els grans moments que han donat els concursants han fet que els espectadors no s'hagin volgut perdre res.


Comentaris

envia el comentari