ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Onada d'acomiadaments al programa de Susanna Griso

La cadena ha decidit prendre mesures dràstiques i ha decidit prescindir de tres dels seus co-presentadors

Susanna Griso al plató de 'Espejo Público
Susanna Griso al plató de 'Espejo Público' | CatalunyaDiari

Antena 3 i Telecinco són els canals líders en matinals informatius. Normalment és una presentadora la que condueix aquest tipus d'espais i durant aquests darrers anys han estatSusanna Griso i Ana Rosa Quintana, respectivament, les que han estat lluitant per l'audiència.

Les dades d'audiència marquen que Ana Rosa té més públic que Griso i Antena 3 ha pres mesures dràstiques: ha arribat una onada d'acomiadaments al programa de la catalana.

En dades d'audiència, Ana Rosa ha tingut una mitjana d'un 17% de públic, davant un 11% de Griso, qui està al capdavant de 'Espejo Público'. És per això que la cadena ha decidit prendre mesures dràstiques i ha decidit prescindir de tres dels seus co-presentadors més emblemàtics: Gonzalo Bans, Alfonso Egea i Nacho Abad.

Les causes d'aquesta diferència es poden deure a la línia que han seguit els dos programes: mentre 'El programa d'AR' se centrava en fer continguts molt clars i en un estil propi, 'Espejo Público' realitzava cròniques de la premsa rosa que han acabat resultant poc atractives.

Els co-presentadors acudiran al programa de manera esporàdica

Els tres co-presentadors no continuaran comptant amb la seva presència en el programa, però sí que podrien tornar-hi a aparèixer com a col·laboradors puntuals. Segons s'ha sabut, durant l'etapa estiuenca ja no apareixeran:  «La notícia va ser una bomba a la redacció i Nacho Abad hauria declinat tornar al programa un cop finalitzi l'estiu». La situació sembla un calc del que ja li va passar a Albert Castillón, quan va ser acomiadat després d'aparèixer en una acte polític proper a la dreta.

Així, sembla que 'Espejo Público' està deixant de comptar amb aquells empleats que estiguin lligats a l'extrema dreta. Segons ha entès la cadena, amb el Govern d'esquerres que hi ha ara a Espanya, no és prudent fer un programa totalment de dretes.

'El Nacional' apunta que els han acomiadat no per la seva ideologia política, sinó per diners: el fracàs que ha patit l'espai d'actualitat d''Antena 3' hauria fet que molts anunciants hagin decidit retirar la seva publicitat, el que redueix els ingressos que rep el programa.

La causa no seria altra que la baixa audiència i el grup Planeta, propietari del programa, busca obtenir beneficis, no pèrdues. Per això mateix s'ha decidit deixar de comptar amb tres co-presentadors habituals i començarà a comptar amb ells de manera interrompuda.


Comentaris

envia el comentari