Rocío Carrasco davant d'un micròfon durant un acte promocional

Un oncle de Rocío Carrasco trenca el silenci per a assenyalar al culpable de tot

El segon lliurament del documental de Rocío Carrasco s'estrenarà a d'aquí a poc i està guanyant molts seguidors que donen suport a la seva causa

L'oncle de Rocío Carrasco ha sortit en defensa de la seva neboda, mostrant-se taxatiu a l'hora d'assenyalar al responsable de tota la situació. I és que l'estrena de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha remogut moltes consciències de la societat.

Són moltes les persones que s'han mostrat favorables al discurs ofert per la filla de 'la Més Gran', i l'han convertit en tot un símbol de lluita contra la violència masclista.

No obstant això, compta amb un gran nombre de detractors que no dubten a restar-li veracitat a les seves paraules i negar l'evident. De fet, qüestionen constantment totes les informacions que ofereix i les seves intencions davant situacions futures a les quals s'enfrontarà.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb l'avís d'una nova entrega, aquesta vegada anomenada 'En el nombre de Rocío', la polèmica ha tornat a l'escena, ja que són moltes les veus que s'han alçat per desacreditar la veracitat dels manuscrits de l'artista i les declaracions de la seva filla.

Llavors aquesta temporada estarà marcada pels conflictes familiars, a més la protagonista oferirà la seva versió i les raons que l'han portat a trencar qualsevol vincle. Tot i això, segueixen apareixent noves peces claus que no dubten a mostrar el seu suport a Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco rep el suport incondicional del seu oncle

La premsa del cor està vivint una de les etapes més convulses a causa de les constants polèmiques que envolten al clan Jurado. Des de l'estrena del documental i les crues declaracions ofertes durant aquest, s'ha produït una fractura social sense precedents.

Sense voler-ho, la filla del boxejador s'ha col·locat en el centre de totes les mirades després de les seves dures declaracions. De fet ha confirmat que no li importa aquesta situació, ja que ha pogut ser lliure i forta a l'hora de verbalitzar el que porta molts anys guardant en silenci.

D'altra banda, en molt poques setmanes s'estrenarà la segona entrega i la situació de crispació ha tornat després d'un llarg i tranquil estiu. Concretament, en aquesta ocasió, abordarà temes familiars i el sustentarà amb les pròpies paraules escrites de la seva mare.

Davant d'això, molts familiars materns s'han mostrat contraris a aquesta idea i han arribat a posar en dubte la veracitat dels escrits. Tanmateix, segueixen apareixent persones de l'entorn que donen suport incondicionalment a la seva familiar més mediàtica.

Una d'aquestes és el seu oncle Antonio, qui ha concedit una entrevista oferint el seu punt de vista sobre el conflicte. Les seves paraules han causat un gran enrenou i el que ha dit reafirma el que la seva neboda va comentar en el seu documental.

Així doncs, ha concedit una entrevista per a un canal de Youtube on no ha escatimat en les seves paraules ni tampoc en assenyalar al culpable de tota la situació. A més, amb això ha volgut deixar clar que l'opinió familiar generalitzada no és compartida per tots els integrants.

Va assegurar que coneix a la protagonista des que va néixer i que el pitjor que li va passar a la vida va ser conèixer a Antonio David. A més, recalca que ella no va abandonar als seus fills, sinó que se'ls van robar de mala manera.

«Rociíto estima molt als seus fills i ho ha demostrat», es mostra contundent en les seves paraules. Tanmateix, posa totes les seves esperances en què la situació s'arregli i que mare i fills es tornin a trobar i formar una família.

Quan el periodista li pregunta pel pare impiu, l'entrevistat es mostra rotund en la seva resposta. «Ell té la culpa de tot, Rociíto va tenir mala sort amb ell, però jo crec a Rocío Carrasco i la defenso a mort», sentència. I, per finalitzar la seva intervenció, llança un al·legat a favor de Fidel Albiac i assegura que aquest no controla ni fa servir la vida de la seva neboda.

Sense cap dubte, unes paraules que s'han convertit en un nou suport per a la mare de Rocío Flores, ja que evidencia que no tota la família rebutja el seu discurs.

És més, aquesta mena de declaracions li donen més força per seguir explicant la veritat. Per tant, haurem d'esperar encara una mica més per conèixer tota la informació, però de segur que no defraudarà a ningú.