IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'últim revés que podria acabar avui mateix amb 'Operación Triunfo'

El concurs està tenint problemes per lluitar contra ‘Supervivientes’

Concusants d''OT 2020' durant la primera gala
Aquesta edició no està sent tan exitosa com les seves predecessores | Catalunya Diari

Els programes de televisió del país estan fent una llarga carrera per aconseguir captar l’atenció del públic. ‘La isla de las tentaciones’ ha deixat un gran buit a televisió i els espectadors estan buscant un substitut per les seves nits. Telecinco ha apostat per ‘Supervivientes’, mentre que TVE ha introduit la nova edició d'un programa que havia estat un èxit assegurat en el passat: ‘Operación Triunfo’.

Si bé les dues anteriors edicions d’'OT' han marcat una revolució amb l’aparició d’estrelles com Ana Guerra, Aitana, Miki o Cepeda, sembla que aquest any els concursants estan més pendents de trobar l’amor i buscar una nova parella. Això, barrejat amb les contínues polèmiques que aborden el programa, estan fent que aquesta sigui una de les pitjors edicions de la història.

A punt de convertir-se en l'edició menys vista de la història 

Supervivientes’, a més, és un digne rival de les nits de diumenge. El primer debat del ‘reality’ va tenir un 20% de quota en Telecinco, molt lluny del 10,7% d’espectadors que van enganxar-se al concurs de cant. Aquesta dada està tan sols a una dècima d’igualar la pitjor quota de les onze edicions d’’Operación Triunfo’.

La productora sabia perfectament que els rivals eren forts i l’èxit no estava assegurat. És per això que ja va advertir al programa de Roberto Leal que en cas de baixar del 10% de quota hauran d’assumir responsabilitats. Entre les possibilitats per millorar aquestes dades d’audiència es troba el canvi de dia, fet que els faria competir amb altres programes de menys prestigi que ‘Supervivientes’. Ara per ara, el programa es queda els diumenges a TVE a l’espera que les gales que queden per davant aconsegueixin la quota desitjada per la cadena.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari