Pla del presentador Joaquín Prat al programa Cuatro al día

Joaquín Prat parla clar sobre el fitxatge d'Antonio David per Telecinco

El presentador d''El Programa de Ana Rosa' ha estat molt contundent sobre la possible incorporació d'Antonio David i de la seva esposa

Joaquín Prat es troba gaudint de les seves vacances d'estiu entre Mallorca i Marbella. Aquestes li estan servint per descansar de la seva tasca al capdavant de dos programes de 'Mediaset': 'El programa de AR' i 'Cuatro al día'.

Tanmateix, això no li impedeix estar pensant en la pròxima temporada. D'una banda, ha deixat clar que està amb ganes de tornar a la feina per «estar sempre a prop dels espectadors».

I d'altra banda, no ha dubtat a manifestar-se pel que fa als rumors que estan circulant. I és que aquests diuen que tant Olga Moreno com el seu marit, Antonio David, podrien ser fitxats per Telecinco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Joaquín Prat opina sobre la incorporació d'Olga Moreno

Un dels fitxatges més controvertits que enguany ha tingut lloc a 'El programa de Ana Rosa' ha estat el de Rocío Flores. Es va incorporar com a col·laboradora després que es revelés una informació molt sensible. Ens referim que havia estat condemnada per maltractar la seva mare.

Molts van ser els espectadors que van carregar contra el citat espai per donar-li cabuda a algú que havia estat capaç de cometre aquesta atrocitat. Però, Ana Rosa Quintana i Joaquín, entre altres, van defensar a la seva companya.

I, a partir de setembre, aquest format matinal podria tornar a estar en el punt de mira. Tot perquè s'està rumorejant que la guanyadora de 'Supervivientes' podria incorporar-se a aquest. És més, s'ha publicat que ho faria cobrant una sucosa quantitat.

Tal és l'enrenou que ha suscitat aquesta informació, que s'ha volgut conèixer què opina al respecte el mateix Prat. Així, 'Europa Press' ha aprofitat la presència d'aquest al Festival Starlite per preguntar el seu punt de vista sobre el tema.

El primer que ha manifestat és que «hi haurà novetats que desconec, perquè les descobriré el dia que m'incorpori. Però cada any hi ha alguna important». Tot seguit, sobre Olga Moreno ha exposat: «Jo crec que tothom té cabuda en un programa».

«Més encara una persona que està de plena actualitat com és ella. No estaria malament el seu fitxatge. Si ella vol, no hi hauria cap problema en què fos la nostra companya».

A això ha afegit: «Nosaltres estem sempre encantats de rebre a tothom que vingui a aportar coses bones».

D'aquesta manera, el presentador ha deixat clar que veuria amb bons ulls la incorporació al programa de la sevillana. Això sí, si es produís finalment, haurien de tenir una llarga conversa. I és que ell, tot i que l'ha defensat en moltes ocasions, també l'ha atacat per algunes declaracions que va fer en el 'reality'.

Bona mostra d'això és que va carregar contra la concursant per afirmar que volia batejar David Flores Carrasco. Les paraules d'ell van ser exactament: «Em sembla una declaració absolutament irresponsable. Alguna cosa haurà de dir la mare».

Antonio David Flores i Olga Moreno a Màlaga al febrer de 2021
Joaquín Prat ha estat molt clar sobre que Olga i el seu marit fossin els seus companys de cadena | GTRES

Joaquín Prat comenta la possible tornada a Telecinco de l'excol·laborador

De la mateixa manera, en les últimes setmanes s'ha rumorejat també que el pare de Rocío Flores tornaria a 'Mediaset'. És a dir, que ho faria després de ser acomiadat, després de les acusacions de maltractaments de la seva ex en la seva sèrie.

I sobre aquestes enraonies també se li ha preguntat a Prat, que ha estat especialment ferm amb aquell. En concret, ha exposat: «Ell, de moment, em sembla que haurà d'esperar. No ho decideixo jo, això ho decideix la cadena i sembla que, per ara, estarà en guaret».

Amb aquestes paraules, ha deixat clar que sembla molt viable que Olga fitxi per 'El programa de AR'. Això sí, en el cas del marit d'aquesta, la situació és molt més complexa, ja que no s'espera que torni a ser col·laborador a curt termini.