Fotomuntatge de Marina i Isaac El Lobo, concursants de La Isla de las Tentaciones 3

Marina, de 'La Isla' sobre la traïció d'Isaac: «Em va fer una mala passada»

La jove s'ha sincerat com mai sobre el que va sentir després d'enfrontar-se novament a Isaac

'La Última Tentación' ha tornat amb força a Telecinco. I és que, segons sembla, els protagonistes de les anteriors edicions tenien molts assumptes pendents per resoldre.

Començant per Marina Garcia, que arribava disposada a posar a prova la seva relació de 6 anys amb Jesús. No obstant això, en el 'reality' es va adonar que necessitava alliberar-se i acabava sent-li infidel amb un dels temptadors, Isaac 'El Lobo'.

Des d'un primer moment, la parella demostrava tenir una gran química, i decidien començar una relació que va durar sis mesos després de sortir del programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però, de manera inesperada, en l'últim debat de 'Las Tentaciones' es descobria que Isaac li havia estat infidel amb una altra de les noies i amigues del 'reality', Lucía.

Una situació sobre la qual encara segueix havent-hi moltes incògnites, malgrat que ja durant el retrobament vam poder veure saltar espurnes entre ells. Segons sembla, Marina no era capaç ni tan sols de mirar a la cara a qui va ser el seu xicot.

«No em ve de gust, no em surt. Una persona que s'ha rigut de mi i m'ha fet el mal que m'ha fet no es mereix res», li confessava Marina a Sandra Barneda.

«Ho he passat molt malament. M'han fet mal», assegurava. «No el miro perquè em fa fàstic i em va fer una mala passada, em fa vergonya».

A més, Marina tampoc es tallava a l'hora d'apuntar que Isaac s'havia arribat a ficar al llit amb Lucía estant amb ella, i fins i tot va arribar a enviar-li imatges pujades de to.

Fins i tot, en el programa han destapat el contingut dels suposats missatges de Whatsapp en què Lucía li confessava que s'havia enamorat d'Isaac.

Malgrat que la jove li veia al principi com un amic durant el seu pas per la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones', molts sospitaven que hi havia «alguna cosa més» entre tots dos.

El tens cara a cara entre Marina i Isaac

Durant un viatge a Madrid va ser que Lucía finalment s'adonava què sentia per 'El Lobo'. «Quan el vaig veure, el meu cos va reaccionar d'una manera estranya», li reconeixia. Així, l'andalusa admetia que li feia molta vergonya, però no s'ho podia callar.

«Si no us ho dic, no estic tranquil·la», acabava confessant. Per la seva banda, Marina acabava confirmant les seves sospites: «Estic una mica en xoc, encara que una part de mi ho sabia, per això et vaig dir que jo veia coses rares».

«M'agradaria que m'ho haguessis dit abans en lloc d'haver seguit fent la ximple en aquest sentit. Encara que per a tu ha d'haver estat dur també, així que agraeixo que m'ho diguis», va respondre.

Poc després, Marina trencava la seva relació amb Isaac, i ell començava a sortir amb Lucía. Ara, després d'aquestes primeres impressions, la 'influencer' ho ha explicat tot al seu canal de Mtmad.

Marina assegurava estar «completament destruïda i danyada». «Em va fer una marranada i se'n va anar amb qui era la meva amiga», atacava al seu ex.

Sobre la reacció que va tenir en veure a Isaac, ella confessava que «havia patit molt, sentia la necessitat de treure tot el que tenia dins». I és que la jove va arribar amb el cor completament trencat i amb la seva autoestima «trontollant».

A més, també explicava tota la veritat del qual no es va veure darrere de càmeres: «Quan veig les imatges, em cau el món a sobre». «Sentia fàstic i repugnància», manifestava.

I després d'haver-se vist les cares amb Isaac, tots esperen amb ànsia aquest retrobament amb la qual va ser la seva amiga. Per tant, com anirà la foguera de confrontació?

El més segur és que tinguin molts retrets l'una contra l'altra, ja que fa mesos que no parlen. Així, sense cap mena de dubte, l'ambient a República Dominicana no pot estar més caldejat.