La concursant Oriana Marzoli abandona 'GH VIP 6'

Després de només 2 dies a la casa de Guadalix de la Sierra, l'extronista no ha aguantat la pressió i ha decidit marxar
Oriana Marzoli plora desconsoladament, amenaçant amb abandonar 'Gran Germà VIP 6'  | Telecinco
 

Molts s'ho pensaven però d'altres tenien l'esperança que no es repetís, però finalment, Oriana Marzoli ha tornat a abandonar un 'reality' després de només uns quants dies de convivència. L'any 2014 es va convertir en un gran reclam per 'Supervivientes', però només va aguantar 4 dies al concurs i va abandonar.

 

Aquest cop ha entrat a 'Gran Hermano VIP 6', però encara ha estat pitjor, perquè ha abandonat després de passar dos dies a la casa de Guadalix de la Sierra. Oriana no ha suportat les condicions en les quals havia de viure al concurs de Telecinco, i després de moltes llàgrimes i una crisi d'ansietat, ha decidit abandonar.

 

Ni els ànims dels seus companys ni les paraules del presentador Jorge Javier Vázquez van consolar les ganes de marxar de 'GH VIP' d'Oriana Marzoli, tot i que li van donar temps fins a la pròxima gal·la per pensar-se detingudament la seva decisió.

Els companys de 'GH VIP 6' consolen a Oriana Marzoli. | Telecinco

Els motius d'Oriana per abandonar 'GH VIP 6'

«Estic molt atabalada. Realment no estava preparada per tornar a entrar en un altre 'reality'. Tinc una càrrega damunt dels altres concursos, han pogut amb mi, no t'imagines quant», van ser les paraules de l'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' que li deia a Jorge Javier entre un mar de llàgrimes.

 

El presentador va intentar de totes les maneres que Oriana pensés el que volia fer i li va demanar que es quedés a la casa de Guadalix fins al pròxim dijous i que si llavors encara volia abandonar, es faria de forma efectiva i ell mateix aniria a buscar-la. Però les paraules de Jorge Javier no van fer efecte i finalment 'Sábado Deluxe' —programa que s'emetia durant la crisi d'Oriana a 'GH VIP'—va confirmar l'abandonament.

El primer adéu després de 2 dies de concurs

«Tinc ansietat, he de marxar», deia mentre no deixava de plorar. Marzoli també estava molt trista per voler abandonar el 'reality', sobretot per la seva mare: «Estic molt decebuda amb mi mateixa. Sento que he decebut a tothom».

 

Ara, 'Gran Hermano VIP 6', que només fa uns quants dies que està en funcionament, ja compta amb un concursant menys. Ara, la cadena haurà de pensar en un altre candidat perquè substitueixi a l'extronista en aquesta nova edició que destaca per ser una casa granja, on els famosos han de netejar a fons i extreure ells mateixos l'aigua.