Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

Ortega Cano podria firmar el divorci després de l'últim cop d'Ana María Aldón

Ortega Cano està molt enfadat per totes les informacions que estan sortint a la llum sobre la seva dona

Ortega Cano no acaba de creure's totes les informacions que surten a la llum respecte a la seva dona, Ana María Aldón. I és que, des que aquest dimecres, 9 de març, la revista 'Lecturas' revelés que la dissenyadora sempre s'ha cregut el testimoni de Rocío Carrasco, el matrimoni del torero penja d'un fil.

Tot i que sempre s'ha mantingut al marge, una persona propera a la col·laboradora ha explicat a aquesta capçalera que, després de veure la sèrie-documental de Rociíto, es va sentir molt identificada amb el seu testimoni; una cosa que ja està passant factura.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
El matrimoni de José Ortega Cano i Ana María Aldón, en perill | GTRES

Ara, però, una nova confessió ha tornat a posar en perill la relació d'Ortega Cano i la seva dona. Aquesta mateixa revista ha confirmat que la relació entre Ana María Aldón i Rocío Flores no seria tan bona com ens han fet veure durant aquest temps.

És més, tot apunta que aquesta enemistat entre elles no s'ha produït pel posicionament d'Aldón amb la dona de Fidel Albiac, sinó que ve de molt més lluny. En concret, després del seu pas per 'Supervivientes 2020'.

Ortega Cano s'assabenta dels motius de l'enemistat entre la seva dona i Rocío Flores

Ortega Cano sempre ha estat molt unit als nets de Rocío Jurado. Més d'una vegada, el destre no ha dubtat a sortir públicament a defensar tant Rocío Flores com el seu pare.

Per això no pot suportar la relació d'enemistat que s'ha gestat entre Ana María Aldón i la 'influencer'. Però és que els seus problemes van començar durant la seva participació a 'Supervivientes 2020'.

Les dues col·laboradores de 'Mediaset España' es van convertir en els fitxatges estrella de la seva edició. I, encara que al principi s'esperava una aliança entre ambdues, les coses aviat es van començar a torçar.

Ana María Aldón, plorant a 'Viva la vida'.
La dona d'Ortega Cano va necessitar ajuda psicològica | Europa Press

Tot i que dins del 'reality' es van mostrar molt unides, la veritat és que la dona d'Ortega Cano ho va passar veritablement malament. Dos anys després del pas per les platges d'Hondures, la dissenyadora no pot oblidar els mals moments que va viure al costat de la filla d'Antonio David.

Tal com ha pogut saber 'Lecturas', Ana María Aldón li va arribar a confessar al seu cercle més proper que, després d'aquesta experiència, va haver de sol·licitar ajuda psicològica per poder superar alguns d'aquests moments.

En públic, la col·laboradora de 'Viva la vida' sempre ha estat més mesurada. Després d'arribar dels Cayos Cochinos, la dona d'Ortega Cano va confessar que «ho va passar molt malament», tot i que ha preferit no donar-ne més detalls.

Ortega Cano, molt enfadat amb la seva dona pel seu comportament a 'Supervivientes 2020'

Per Ortega Cano, la família és el primer. Això és una cosa que sempre ha deixat molt clara, però el comportament d'Ana María Aldón dins de 'Supervivientes 2020' és una cosa que el destre no li pot perdonar.

Tothom esperava que la dissenyadora es convertís en suport fonamental per a Rocío Flores, però finalment no va ser així. Per la seva banda, la companya d'Emma García sempre s'ha mostrat com a dona forta i amb uns ideals molt clars. Encara que sí que va estar al costat de la 'influencer', la seva família des d'Espanya li va retreure que no s'hi apropés més.

Rocío Flores, amb el rostre seriós.
Rocío Flores no pot veure ni la dona d'Ortega Cano | Telecinco

En concret, els Ortega-Flores van arribar a recriminar-li a la dissenyadora l'actitud tan freda que va mostrar quan la jove es va trencar a plorar per no tenir notícies de la seva mare després de l'esclat de la pandèmia.

Però el motiu real de l'enemistat entre aquestes dues treballadores de Telecinco va ser per un comentari que la dona d'Ortega Cano va pronunciar públicament. «Una nena que plori per la seva mare em fa pena, però això no vol dir que no em faci pena la mare», va dir sense pèls a la llengua. «Cal respectar Rocío Carrasco», sentenciava.