Les imatges de 'Supervivientes' que han fet esclatar José Ortega Cano

El torero està gelós per l'estreta relació de la seva dona amb Barranco

José Ortega Cano amb la seva dona a la premiere de 'La Suite Nupcial'
Ortega Cano i Ana María Aldón són una de les parelles del moment gràcies a 'Supervivientes' | Catalunya Diari

José Ortega Cano ha esclatat a 'Sálvame Deluxe'. El destre va deixar en evidència el seu malestar per les últimes imatges protagonitzades per la seva dona, Ana María Aldon, en companyia d'un altre concursant de 'Supervivientes'.

La dona del torero s'ha convertit en una de les grans revelacions del programa de Telecinco, sent una competidora excepcional i una gran companya. I si no que l'hi preguntin a Albert Barranco, amb qui Ana María manté una relació molt propera.

Rebolcada a la sorra

No obstant això, l'estret vincle entre els dos concursants ha despertat la gelosia d'Ortega Cano, que no ha vist amb bons ulls les últimes imatges arribades des d'Hondures.  Al vídeo, Barranco i Ana María Aldon van interpretar la mítica cançó de Pimpinela amb un final apoteòsic que va acabar amb els dos protagonistes rebolcant-se a la vora de la platja «com Rosa Benito».

Ana María Aldón i Albert Barranco jugant en la sorra a 'Supervivientes'
Barranco i Ana María van jugar com dos nens a la sorra | Telecinco

«Però Barranco! Què tens entre les cames noi?» , bromejava Aldón. «Aquesta rebolcada final se la vull dedicar a dues grans persones: Rosa Benito i Amador Mohedano, us estimo», comentava la dona d'Ortega Cano. Les imatges dels dos concursants rebolcant-se a la sorra, sumada a una altra d'Ana María menjant pastís del cos del seu company, no han agradat gens al destre.

La gelosia d'Ortega Cano

Segons assegurava el destre a 'Sálvame Deluxe', té una conversa pendent amb la seva dona arran d'aquestes imatges. «No ha de ser fàcil, no menjar o dormir, ha de ser duríssim i jo no seria capaç, però també hi ha moments de gaudir... Ho he de parlar amb ella, lògicament».

Ortega Cano no va ocultar el seu malestar pels gestos afectuosos entre la seva dona i Barranco, tot i que va assegurar comprendre la dificultat del concurs. «Li donaré l'enhorabona pel seu concurs, ha superat la barrera de les pors, les proves, el menjar, ha estat una lluitadora, però les ximpleries res més que amb el seu marit» sentenciava el torero molt seriós.

Ortega Cano va relaxar el to quan Jorge Javier Vázquez va voler restar-li importància a les imatges, assenyalant que era una relació d'amistat entre companys. «Jo crec que són jocs per evadir-se de la fam i de les coses que estan passant, amb zero connotacions sexuals» assenyalava el presentador mentre que Ortega Cano tancava l'assumpte amb un rotund «Estic d'acord, gràcies».

Tot i que el torero no va voler continuar amb la polèmica a la televisió, aquest podria ser l'inici d'un conflicte amb la seva dona que podria acabar en separació després del seu pas per 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari