José Ortega Cano

Ortega Cano no es pot creure la nova confirmació de 'Supervivientes'

La dona del torero, Ana María Aldón, podria fer les maletes rumb a Hondures

L'estrena de 'Supervivientes 2020' està a tocar, i l'equip del càsting del programa ja està tancant fitxatges. Després de les confirmacions d'Albert Barranco, Bea Ratamal i Rocío Flores, el 'reallity' està a un pas de tancar un gran fitxatge.

Fa dies que la productora està buscant per trobar un fitxatge estrella que sorprengui al públic. Primer ho van intentar amb Ágatha Ruiz de la Prada i sembla que aquesta va donar l'esquena a l'oferta. Ara, però, sembla que el programa ha tancat la contractació d'un personatge que segur que donarà molt més joc. I és que 'LOOK' confirma que la dona de José Ortega Cano, Ana María Aldón, serà qui farà les maletes per a viatjar a Hondures.

Ana María Aldón podria ser la pròxima confirmada

Està previst que el 'reallity' comenci d'aquí a dues setmanes justes, ja que el dijous que ve és l'últim programa de 'La isla de las tentaciones'. Aquest últim fitxatge sorprèn molt ja que seria la primera aparició televisiva  d'Ana María Aldón. La mateixa revista afirma que la dona del torero ja ha tancat la seva participació amb l'acord contractual i la signatura corresponent.

S'ha de dir que la productora ha tingut poc temps per preparar l'elenc de concursants, però en els últims dies s'està posant les piles. Amb aquest fitxatge, el programa s'assegura la participació d'algú vinculat al clan Jurado, ja que Aldón ha ocupat el cor d'Ortega Cano, vidu de Rocío Jurado. En cas que la productora del programa oficialitzés aquest fitxatge, Aldón coincidiria amb la néta de la seva parella, Rocío Flores, un fet insòlit en la televisió.

La dona del torero sempre s'ha caracteritzat per ser una dona molt  discreta, ja que sempre s'ha mantingut en un segon pla en temes de cor i televisius. Ara, haurem d'esperar per saber si serà ella la pròxima confirmació.

També et pot interessar...