Imatge promocional d'Ana María Aldón a 'Supervivientes 2020'

Es dispara la preocupació sobre Ortega Cano després de l'última notícia

L'estat de salut de l'extorero preocupa després de les informacions sobre la seva relació amb Rocío Jurado

Des que Ana María Aldón saltés al focus mediàtic gràcies a la seva entrada a  ‘Supervivientes’, el seu marit, l’extorer José Ortega Cano, torna a estar d’actualitat. Però l'extorer  no estaria travessant el seu millor moment després de tot el que s’està dient sobre ell a  Hondures, on la resta de concursants estan preguntant a  Ana María Aldón  com era la relació entre  l’extorer i la cantant Rocío Jurado.

 

 

José Ortega Cano, destrossat

La germana de l’afectat, Conchi Ortega, molt disgustada, ha volgut intervenir a‘Sálvame’ per explicar el moment tan delicat de salut que està travessant el seu germà a causa de les informacions que apunten que ell hauria estat infidel a Rocío Jurado durant el seu matrimoni: «Ell està fet pols, no hi ha dret, José està molt delicat. (...) Fa 14 anys que Rocío va morir, deixeu-la en pau».

A més a més, ha volgut recalcar que la relació entre Ana María Aldón i José Ortega Cano és molt bona i no ha patit mai d'alts i baixos ni sobresalts. Fins i tot ha donat detalls de  l’excel·lent relació que els uneix amb la família de la dissenyadora, explicant un detall del dia del seu aniversari: «Va ser el seu aniversari fa poc i ella ens va convidar. A més ve aquí a la perruqueria a pentinar-se, tenim una relació molt normal», ha afirmat.