Òscar Andreu deixarà 'Està passant' aquest dijous

El col·laborador vol centrar-se en la preparació de 'La nit dels Òscars', on compartirà pantalla amb Òscar Dalmau

Aquest dijous, el programa 'Està passant' de TV3, que presenta el popular Toni Soler, perdrà un dels seus col·laboradors estrella. Es tracta d'Òscar Andreu, que pròximament estrenarà 'La nit dels Òscars', un programa on compartirà pantalla amb el també presentador Òscar Dalmau. La il·lusió per aquest nou projecte, una de les grans apostes de la televisió pública per aquesta tardor, i les ganes que tot surti perfecte han obligat el col·laborador a centrar-se en la seva preparació, i deixar el programa humorístic.

El programa incorporarà de forma puntual altres col·laboradors

De fet, la marxa d'Òscar Andreu del programa d'humor ja se sabia des de feia temps, però encara hi havia un dubte: qui ocuparia el seu lloc. Ha estat necessari que el mateix programa ho anunciés, un dia abans del comiat d'Andreu, que no hi haurà un tercer col·laborador permanent. 

En canvi, s'incorporaran al 'show' de forma puntual col·laboradors que ja podem veure als vespres, com és el cas de Marc Giró. A banda, Jair Domínguez i Elisenda Carod tindran més protagonisme, sempre a les ordres del coordinador del programa, Toni Soler. 

Toni Soler al costat de Jair Domínguez i Òscar Andreu a l''Està passant' de TV3
Toni Soler al costat de Jair Domínguez i Òscar Andreu a l''Està passant' de TV3 | CCMA

Davant del seu imminent adeu, Òscar Andreu ha explicat que li agradaria dir que marxa «en el millor moment del programa». «Però no. Ni és el millor moment ni m'he buidat, encara tinc força. Prou força per encarar un projecte al costat de la meva parella de fet, l'Òscar Dalmau», ha assegurat. En aquest sentit, Andreu ha indicat que no se'n va «gaire lluny» i que no caldrà «canviar de canal» per poder veure'l. 

'La nit dels Òscars', la gran aposta de la tardor

El nou projecte d'Andreu, al costat d'Òscar Dalmau, consistirà en un 'late show' que comptarà amb entrevistes, esquetxos d'humor i pinzellades d'actualitat. No es tracta de la primera aposta que els presentadors de 'La Competència' de RAC 1 fan per la televisió, i és que el 2011 ja van intentar-ho amb 'Jukebox', una sèrie d'animació que es va emetre a TV3 i 3XL, i entre el 2011 i el 2013 també van dirigir 'La competència en colors' a 8TV. 


Comentaris

envia el comentari