rosalia

Òscar Dalmau va rebutjar sortir a l'últim videoclip de Rosalía en català

El presentador ho ha comunicat durant el programa de ràdio que co-presenta, tot assegurant que no sabia per a qui era el videoclip

Ahir dijous, durant el programa del migdia a RAC1, 'La competència', es va saber qui havia estat la primera opció per a la cantant catalana Rosalía per a protagonitzar el paper de presentador a l'últim videoclip que ha publicat. Òscar Dalmau va rebre la proposta de ser el presentador del concurs que es recrea a 'Fuckng Money Man', la primera cançó en català de Rosalía.

Dalmau ho va explicar durant el programa de 'La competència' d'ahir. L'humorista declarava estar «un pèl trasbalsat» després d'haver vist el videoclip. «Representa un concurs dels anys 80 on hi ha la Rosalía, que és la concursant, i hi ha un presentador», explica. Tot seguit, va confessar: «aquest presentador havia de ser jo».

rosalía
Despres de poc més de 24 hores del llençament, el videoclip ja porta més de 3,5 milions de visites. | Rosalía

 

«En cap moment em van dir que era per a un clip de la Rosalía»

En aquest moment, el plató es va tornar boig, sobretot entre els seus companys col·laboradors del programa. Qui no vol participar en un videoclip de la Rosalía? Tenint un paper més o menys protagonista, l'èxiti la bona experiència estan assegurats. Sobretot tenint en compte que el videoclip, en poc més de 24 hores, ja ha aconseguit més de 3,5 milions de visites.

El co-presentador de 'La competència' es va voler excusar: «Vaig rebre un e-mail de la productora. Em van dir que em necessitarien per a fer el paper d'un presentador d'un concurs d'un videoclip d'una estrella internacional. Però s'havia de gravar durant tot el dia, i no sé si era un dimecres o un dijous. Però  jo tinc feina, tinc el programa de ràdio». Així doncs, Dalmau va  refutar la proposta de realitzar un paper al vídeo de la gran artista del moment, tot i que assegura, en la seva pròpia defensa, que «en cap moment em van dir que era per a un clip de Rosalía».

«Com dius que no a la Rosalía?»

Entre els seus companys de programa no van faltar les bromes  de la notícia que acabaven de rebre. «Però com dius que no a la Rosalía? Botifler!» o «De lluny veus que va passant el tren de l'èxit, i amb la Rosalía dins saludant i dient: «Que puges?», i tu: «No, he d'anar a la feina»» van ser algunes de les frases de burla que es van escoltar durant aquest moment del programa pel gran error que va cometre Dalmau en refutar l'oferta que li havien proposat.

També et pot interessar...