El presentador Roberto Leal durant el programa 'Operación Triunfo'

'OT 2020', en perill per les terribles dades d'audiència

El programa de TVE es veu obligat a buscar una alternativa de forma urgent

'Supervivientes' és un dels lleons de Telecinco impossibles de combatre. En aquesta constant lluita se senten des de TVE que, malgrat posar tots els seus esforços en millorar l'audiència de la nova edició d''OT', de moment, no han aconseguit res més que uns pèssims resultats.

De fet, aquest passat diumenge l'octava gala del concurs musical, només va aconseguir un share del 10,3%, un dels més baixos de la història del programa.

És el tercer dia que el programa té una xifra per sota de l'11%

En aquest sentit, destaca que aquest és el tercer dia que el programa té una xifra per sota de l'11% de share, un límit que comença a preocupar la productora Gestmusic. El mateix passa amb el presentador  Roberto Leal, el qual, es mostra cada vegada més trist i distant amb els concursants i la dinàmica del programa.

Aquesta actitud denota que l'andalús creu que TVE hauria de prendre una decisió i, com a mínim, canviar de dia l'emissió del programa. A més a més, després d'haver provat ja altres estratègies com dividir el programa en dos blocs i buscar alternatives que enganxin el públic. Malgrat tots aquests esforços, l'audiència segueix escollint per àmplia majoria veure Telecinco i, per tant, la recerca d'una solució comença a ser urgent.

A l'espera d'un canvi d'estratègia per part de TVE

De moment, sembla que tot segueix igual  i que els canvis aniran més enfocats en atraure el públic per la mateixa naturalesa del concurs i no per canviar la seva data d'emissió. Caldrà esperar per saber si la balança canvia el seu equilibri i el públic opta per escoltar i veure música en directe, o a diversos famosos passant gana a Hondures.

També et poden interessar...