Imatge dels tres concursant que es van enfrontar a l'audiència

Otto Vans és el sisè expulsat de 'Supervivientes 2019'

Els participants van decidir que els nominats d'aquesta setmana siguin: Dakota, Mónica Hoyos, Violeta i Fabio

Otto Vans és el sisè expulsat de 'Supervivientes 2019'.  El youtuber es va haver de veure les cares amb Mahi que, finalment, va ser salvada junt amb Chelo García-Cortés. Seran doncs les dues dones les que hauran de sobreviure soles una setmana més en el vaixell encallat que substitueix al popular 'palafito'.

D'aquesta forma, Vans no va poder superar el suport que l'audiència va donar a la resta de companys que estaven nominats junt amb ell: Mahi, Mónica Hoyos i Fabio. Amb aquesta expulsió es va arribar aquest dijous a l'equador del programa i, amb ell, arribaven també nous canvis per als concursants d'una illa que cada vegada mostra més els efectes de la dura aventura en la qual la gana, el fred i la convivència es converteixen en el pa de cada dia.

Els concursants de 'Supervivientes'
Otto va rebre un afectuós comiat per part de companys com Mónica | Telecinco

 

Nous nominats i la visita de familiars

Una de les novetats més destacades és que, després d'estar dividits en dos grups des de l'inici del programa, a partir d'ara tots els concursants estan unificats en un mateix equip. Ara caldrà veure quin és l'ambient que es crea arran d'aquesta fusió. Una vegada l'equip es va unificar en un, va ser el moment de passar a les nominacions de la setmana.  Amb les coses i les prioritats cada vegada més clares, els concursants van decidir que els nominats d'aquesta setmana siguin: Dakota, Mónica Hoyos, Violeta i Fabio. 

En aquest sentit, cal destacar que Violeta va estar tota la nit absent, ja que va haver d'abandonar l'illa per unes hores a causa de problemes de salut.  A banda de les expulsions i les nominacions, un altre important moment de la nit va ser la visita que van rebre Isabel Pantoja i Omar Montes. Concretament, la cantant va rebre la visita de la seva filla i exparella d'Omar, Chabelita. 

Per la seva banda, Montes va poder abraçar la seva mare que també va acceptar la proposta de viatjar fins a Hondures per a donar suport al seu fill.  Encarant ja les darreres setmanes de concurs, les conseqüències físiques i morals de la supervivència deixen cada vegada més petjada en els concursants, per això, visites com les de la darrera gala, són un autèntic xut d'energia.

 

També et poden interessar...