Primer pla de Pablo Chiapella.

Pablo Chiapella al·lucina en descobrir el nòvio de la seva altra filla

L'actor veu com els secrets de la seva 'filla' surten a la llum

Pablo Chiapella és un dels actors més coneguts de 'La que se avecina'. Conegut per interpretar el paper d'Amador Rivas, ha triomfat a la petita pantalla amb aquest personatge divertit però que alhora exaspera els espectadors.

Ara es retrobarà amb els seus companys de la sèrie, inclosos els seus 'fills', Fernando i Carlota Boza. Recentment, han sorgit rumors de tota mena sobre l'actriu, que va fer el salt a la fama amb només 4 anys a la producció dels germans Caballero i s'ha convertit en tota una influencer.

Per aquest motiu, és una persona que està al punt de mira. I amb el propòsit de posar fi a les xerrameques que circulen sobre ella, ha decidit parlar a Mtmad.

Pablo Chiapella en un photocall
Pablo Chiapella té molt d'afecte a la seva 'filla' a la sèrie, Carlota Boza | GTRES

 

Pablo Chiapella, mut després de les paraules de Carlota Boza

Pablo Chiapella sap que la seva filla fictícia té una secció a Mtmad que es diu 'La habitación de Carlota'. En aquest canal, que pertany a Mediaset, és molt comú que hi apareguin influencers parlant sobre la seva vida privada.

En aquest cas, Carlota no ha sigut una excepció, perquè també es dedica al món de les xarxes socials. I és que té, ni més ni menys, que 549.000 seguidors a Instagram.

Per aquest motiu, no és estrany que fa poc el canal contactés amb ella per oferir-li tenir el seu propi espai per parlar sobre la seva vida personal.

Ahir, 30 de juny, va sortir a la llum el segon vídeo de Carlota a Mtmad. El primer el va fer amb el seu germà, Fernando Boza, i van confessar alguns secrets sobre ells dos.

Tot i això, no va ser fins ahir que Pablo Chiapella es va assabentar d'alguns detalls de la vida amorosa de la seva 'filla'. No hi ha dubte que l'actor s'ha quedat atònit després d'escoltar les declaracions de la influencer.

Al vídeo, Carlota Boza confirma alguns rumors que circulen sobre ella i en desmenteix d'altres. Una de les primeres preguntes que li van fer és si d'entrada cau malament.

«La gent es pensa que soc superantipàtica perquè el meu personatge ho és, i, quan em coneixen, canvien d'opinió», va respondre sobre això. I tot seguit van arribar els rumors sobre la seva vida sentimental.

«T'has embolicat amb algun famós?», li pregunten al vídeo. «Sí, però amb famosos de fora, no espanyols. I, com que soc molt privada, no se n'assabenta ningú i ja està», diu de broma.

Carlota Boza va explicar fa uns mesos una tragèdia familiar
Carlota Boza està triomfant al món de les xarxes socials | GTRES

I de seguida es va explicar: «N'hi ha hagut algun, molt pocs, potser dos o tres. La majoria de nois amb qui he estat són totalment anònims i no els agrada aquest món».

Pablo Chiapella s'haurà quedat sense paraules després d'escoltar les declaracions de la seva filla a la ficció. L'actor ha descobert que no té nòvio.

«Em van al darrere molts nois. Si no estic ningú és perquè no vull», desmentia la noia respecte al rumor que diu que no té sort en l'amor.

Tots els detalls sobre la nova temporada de 'La que se avecina'

Pablo Chiapella té moltes ganes que s'estreni la nova temporada de 'LQSA' . D'altra banda, però, l'entristeix no comptar amb la companyia d'alguns personatges.

José Luis Gil i Cristina Medina són les baixes més sonades de la sèrie. Cap dels dos ha volgut participar a la nova entrega de la producció dels germans Caballero perquè es volen centrar a recuperar-se de les seves respectives malalties.

No obstant això, la mateixa Carlota Boza va confirmar a Cadena Serque que encara hi havia esperança que apareguin en algun capítol. «No sé si acabaran sortint com a episòdics. Crec que hi ha diversos actors que entren per a un episodi, i em sembla molt guai i molt interessant».

A més, la influencer va donar altres detalls sobre la nova temporada. «Tenim un edifici nou que és superxulo i més bonic. L'altre era més simple, i aquest està més adaptat a cada personatge».

«Si et dic que alguns pisos tenen gotejat... Va amb la personalitat de la sèrie», revelava.

Sens dubte, les expectatives sobre la nova temporada de 'La que se avecina' són molt altes, i segur que Pablo Chiapella i la resta de l'elenc tornaran a garantir l'èxit de la sèrie.