Primer plano del actor chanante Pablo Chiapella

Amador va estar un any sense parlar amb un altre actor de 'La que se avecina'

Es tracta d'un altre dels intèrprets més coneguts de la sèrie

Després que Cristina Medina anunciés que pateix càncer, s'ha tornat a parlar molt de 'La que se avecina'. Ara torna a ser el tema d'algunes notícies, però per un altre motiu. Fa poc s'ha sabut que Pablo Chiapella, que encarna Amador Rivas, va estar un any sense parlar-se amb un dels seus companys.

Un bajanada va propiciar que ell i Nacho Guerreros, Coque a la sèrie, passessin mesos sense dirigir-se la paraula. Un temps en el qual només es veien als rodatges i parlaven per les exigències del guió. 

Nacho Guerreros revela el seu entrebanc amb Pablo Chiapella

Dimarts, Nacho va ser el convidat estrella del programa 'Sobreviviré', presentat per Nagore Robles. En efecte, el van entrevistar per parlar sobre el seu paper a la comèdia de Telecinco.

Així, es va mostrar completament sincer amb l'audiència. Va manifestar que «durant els rodatges de la sèrie, han passat coses molt bonies i coses menys boniques. Les preses falses no mostren quan ens enfadem o quan tenim un dia dolent, però sí que n'hi ha».

La presentadora li va preguntar, en aquest punt: «Us enfadàveu molt?». «No, hi ha més bon rotllo que res més. Però, ostres, de vegades t'enfades perquè la gent s'enfada».

L'actor Nacho Guerrero
Nacho Guerreros ha explicat el distanciament que va viure amb Pablo Chiapella | GTRES

Nagore va voler saber si els actors s'havien emprenyat entre ells i aleshores es va descobrir un fet inesperat.

«Vaig estar un any sense parlar-me amb un company per una bajanada que podríem haver arreglat tots dos. Amb sort, això va passar fa temps i vam tornar a ser amics un altre cop».

De la mateixa manera, va afegir: «Era molt dur, ell ho va passar molt malament i jo també. Era molt desagradable, estimant tant una persona, estar amb ella i no dirigir-te la paraula, excepte quan has de rodar».

En aquest punt es va voler conèixer qui era l'actor amb qui s'havia emprenyat temps enrere. Ell no va dubtar a dir el seu nom: «És Pablo Chiapella i ens estimem molt».

Algunes vegades han publicat imatges on apareixen plegats a les xarxes, fet que demostra que s'avenen molt bé. De fet, Guerreros va penjar una instantània de fa molts anys quan van coincidir treballant a la sèrie 'Aquí no hay quien viva'.

Nacho Guerreros explica altres secrets de 'La que se avecina'

A més d'aquest conflicte personal, l'actor va revelar altres dades desconegudes de la producció esmentada. «Amb tants anys, hem tingut moltes preses falses. Jo em vaig trencar una cama, el peroné».

Coc de 'La que s'acosta'
Nacho Guerreros, Coque, ha confessat l'accident que va tenir durant el rodatge de la sèrie de Telecinco | Telecinco

«Estàvem rodant a una muntanya, per un desnonament que havia passat. Va ser el 2016, un any horrible. Em vaig fracturar el peroné mentre saltava, m'hi vaig asseure i vaig sentir un dolor que gairebé em quedo inconscient».

«De petit, m'havia fracturat un braç. Però el dolor quan tens una certa edat, jo tenia 45 tacs, no és el mateix que quan en tens 13. I aquí vaig estar estirat, amb la pota cap amunt, de baixa tres setmanes».

«Havíem d'acabar la sèrie i havia de tornar perquè faltava molt poc. Però no podien adaptar el guió a la meva fractura perquè ja havia rodat l'últim capítol amb la pota normal. Aleshores, m'agafaven plans mitjans o recolzat en un lloc perquè no es notés res».