Pablo Chiapella parla de la seva filla Valentina, de només dos anys

L'actor manxec interpreta un dels personatges més estimats de 'La que se avecina'

 

La faceta humorística de Chiapella és coneguda per tots. La divertida interpretació que l'actor manxec fa d'Amador a 'La que se avecina' —un personatge obstinat amb practicar sexe i conegut per la seva cara més rude— s'ha fet molt popular en els darrers anys. Tot i això, la vessant més personal de Chiapella és la menys explorada tot i ser, segurament, la més entranyable.

 

I és que l'actor és pare d'una nena anomenada Valentina i que acaba de complir els 2 anys d'edat. Per això mateix, aquest assegura que «li cau la bava amb la seva petita». De fet, aquest secret de l'actor espanyol s'ha pogut descobrir gràcies a la publiació ‘Mtmad’, que ha tret a la llum diversos aspectes desconeguts de l'actor.

L'actor, només començar, es presenta: «Sóc en Pablo, sóc pare; tinc una filla i és meva segur». Assegurava Chiapella mentre afegia que amb la petita Valentina «tot és més fàcil»

 

 

 

La sèrie ‘La que se avecina’ ha marcat la vida de Chiapella. I no només li ha donat popularitat, ja que tal com va assegurar, va ser a la sèrie de Telecinco on va conèixer a Natalia, la seva parella. Aquesta, de fet, és estilista. 

 

Amador li ha servit per «saber tot el que no ha de fer com a pare»

 

Junts tenen una nena que acaba de complir dos anys. Es diu Valentina i té enamorat a un Chiapella, que explica: «Ho porto molt bé i estic aprenent cada dia. A més, tinc ganes de conèixer-la cada dia més i d'ajudar-la en tot el que pugui».

 

Així mateix, l'actor ha confessat que interpretar el paper d'Amador a ‘LQSA’ li ha servit per «saber tot el que no ha de fer com a pare».

 

Comentaris