Pablo Díaz, concursant de Pasapalabra, en un moment del programa

Sense paraules: Pablo Díaz explica en què s'ha gastat els 2 milions de 'Pasapalabra'

El concursant ho ha revelat aquesta setmana al programa 'Espejo Público'

Pablo Díaz va fer història a la televisió espanyola en convertir-se en un dels guanyadors del pot de 'Pasapalabra'. Un premi que ascendia a 1.828.000 euros, després de resoldre el famós tortell amb una ronda impecable.

Malgrat aquest milionari preu, aquest es veuria minimitzat en eliminar la part que li correspon a l'Agència Tributària. Així les coses, Díaz s'acabaria embutxacant 1.032.820 euros si aquest visqués més de 183 dies a Madrid. Segons ha confessat el mateix guanyador, ja s'ha gastat part dels diners en alguns capritxos, com ha revelat aquesta setmana a Espejo Público.

En què es gastarà el seu premi Pablo Díaz?

L'espavilat concursant de 24 anys ha estat aquesta setmana al plató d'Antena 3 per parlar de com li ha canviat la vida guanyar el pot de 'Pasapalabra'.

«Si t'ho pots creure, en el primer que m'ho he gastat ha estat una Nintendo 64 i en una Nintendo Switch», ha confessat. El guanyador de 'Pasapalabra' ha explicat que el primer que ha fet amb part del premi és donar-se un capritx amb aquesta consola de videojocs.

Al seu torn, no ha volgut oblidar que té altres objectius pel que fa als diners que va guanyar el passat 1 de juliol. «El vull emprar per ajudar els meus pares, si els falta qualsevol cosa en el terreny econòmic, que no tinguin problema. I després també a independitzar-me, una cosa que no molta gent de la meva edat pot dir...».

Una cosa que encara no li ha quedat clar és per a qui serà la casa que es compri. «No sé si m'independitzaré jo o independitzaré als meus pares», ha dit entre rialles.

Díaz sap que el preu del lloguer a Madrid és molt alt. Així mateix, Pablo Díaz també ha reconegut que té en ment viatjar amb la seva parella o amb la família.

Pablo Díaz també ha confessat quina és la part més difícil de 'Pasapalabra', sorprenent a més d'un amb la seva resposta.

«La pitjor prova de Pasapalabra no és el tortell, és la cadira blava per la rapidesa. El rosco és com el bàsquet, tens temps morts perquè passes paraula i te la penses. Però a la cadira blava has de contestar en cinc segons o te'n vas a casa i crec que és una de les coses més difícils del programa».