Pablo López a 'El Hormiguero'

Pablo López revela per error la seva nova cançó a 'El Hormiguero'

El malagueny no es va poder aguantar i va regalar els seus fans unes primeres frases del tema

Pablo López és un cantant que es caracteritza per ser pur sentiment. El malagueny es deixa portar per la seva ànima, pel seu cor i no hi ha res que pugui aturar-lo. Ara bé, si hi ha una passió que defineix per excel·lència al cantant, aquesta és la música.

Quan sona la música i apareix un piano davant seu, no hi ha res que se li pugui resistir. En aquest sentit, López va ser el primer convidat de la primera temporada de 'El Hormiguero', i el furor del programa li va portar a cantar unes primeres frases de la seva pròxima cançó.

La sorpresa quan es va despertar del shock

Fins aquí tot sembla normal, però el problema va arribar quan, després de cantar, López va confessar que el que havia fet no estava bé, ja que encara és secret. «Em mataran. Ho sento», va dir el malagueny just després de despertar de la seva catarsi musical. «Estic en shock. Aquestes coses tenen un temps i tal... i sacar-ho així. Però bé, així és la vida. Perdó... és que em donaran», va seguir dient López. 

Això no obstant, el presentador del programa, Pablo Motos, va animar-lo tot dient-li que: «Si et donen, que et donin. Si no passa res mai...». D'aquesta forma tan espontània, López va regalar als seus seguidors unes primeres frases de la seva nova cançó  que diuen: «Em coneixen per culpa de l'aire. Em coneixen els que parlen de mi. Em coneixen les guapes del ball i els bars de Madrid. Em coneixen els bons, els dolents i tu... però mare, no mare no... Mare no, que no em coneixen, no».

La primera visita de la temporada

A banda d'aquesta anècdota que de ben segur li portarà més d'un mal de cap al cantant, López també va aprofitar la seva visita al programa que estrenava dilluns la seva catorzena temporada per a parlar d'altres aspectes de la seva vida personal i professional. Això sí, com no podria ser d'una altra manera, totes elles relacionades amb la música.

També et poden interessar...