Imatge de Pablo Motos amb cara de preocupació a El Hormiguero

Pablo Motos anuncia per sorpresa que no podrà presentar 'El Hormiguero'

Pablo Motos haurà d'absentar-se del seu programa per segona vegada i ja té substituta

Pablo Motos comença aquesta setmana amb mal peu. El presentador d'El Hormiguero ha anunciat per sorpresa que s'haurà d'absentar durant uns dies del programa estrella d'Antena 3.

El motiu de la seva absència és perquè Pablo Motos s'ha tornat a contagiar de coronavirus. La notícia ha estat comunicada per les xarxes socials oficials d'El Hormiguero.

«Bon dia, Pablo Motos té COVID. Està bé i sense símptomes», es podia llegir al breu missatge que publicava aquest mateix migdia el programa.

Pablo Motos dona positiu a coronavirus per segona vegada

És la segona vegada que Pablo Motos es contagia de coronavirus i que, per tant, el priva de presentar el seu propi programa. El periodista ja va deixar el seu habitual lloc de treball el dia 1 de febrer del 2021 per haver-se contagiat de COVID-19.

Pablo Motos va superar la malaltia sense cap mena de complicacions, malgrat això, el mateix presentador va confessar tenir por. «Tenia por perquè era asmàtic, estaven morint centenars de persones cada dia i en veure les dades pensava que potser en deu dies podia estar a l'UCI o mort, per la qual cosa vaig sentir moltes emocions», rememorava.

Pablo Motos al plató de 'El Hormiguero'
Pablo Motos haurà d'absentar-se d''El Hormiguero' per segon cop. | GTRES

 

Era la primera vegada que el presentador faltava al programa en 15 anys. I, encara que les normes actuals regeixen que haurà de fer menys dies d'aïllament que la primera vegada, s'haurà d'absentar durant uns dies. «Va ser com si em clavessin un punyal al pit. Sabia que estava malament perquè no vaig sentir res, i això va ser perquè estava en xoc», va recordar Pablo Motos sobre la seva absència.

Pablo Motos haurà de tornar a fer quarantena, i per això la cadena li ha hagut de buscar una substituta per als seus dies d'absència.

La substituta de Pablo Motos serà Nuria Roca

Si alguna cosa ha quedat clara és que la pandèmia no entén de classes socials ni de llocs de treball. Ningú no està exempt de contagiar-se de coronavirus, ni tampoc de fer-ho dues vegades.

Al mateix comunicat on El Hormiguero confirmava que Pablo Motos haurà d'absentar-se uns dies per haver donat positiu, també ha revelat qui serà la seva substituta. El programa ha decidit que Nuria Roca sigui la persona que es posi al capdavant del programa durant aquests dies.

«Nuria Roca presentarà El Hormiguero fins que Pablo Motos es pugui reincorporar», escrivien des del compte de Twitter d'El Hormiguero. Una cosa que no ha sorprès ningú, ja que va ser la mateixa presentadora la que es va encarregar de substituir Pablo Motos durant la seva primera quarantena.

Nuria Roca al plató de 'El Hormiguero'.
Nuria Roca substituirà Pablo Motos després que donés positiu en coronavirus. | Atresmedia
 

Pablo Motos segur que estarà molt content que ella sigui la persona que el substitueixi. En una ocasió el presentador va confessar a Nuria Roca: «Sort que tu sabies com funcionava el programa perfectament, però va ser terrible».

I encara que es va poder veure una Nuria Roca força tímida presentant El Hormiguero, la realitat és que l'absència de Pablo Motos no va trasbalsar les dades d'audiència. En aquest sentit, la presentadora va saber estar a l'altura de Pablo Motos i va conduir a la perfecció un dels programes més veterans i estimats de la televisió.

«Vaig entrar en pànic, però de manera inconscient. Semblava que no passava res, però no era veritat perquè no aconsegueixo recordar què passava. He oblidat el primer programa. Tot va passar, però, en realitat, quan em vaig posar nerviosa va ser l'endemà», assenyalava la Nuria Roca sobre la seva experiència.

Així, doncs, els convidats d'aquesta setmana hauran de seure davant de Nuria Roca. La presentadora tindrà el plaer de comptar amb la presència d'Arturo Valls, Ernesto Sevilla, Óscar Isaac, Goyo Jiménez i la mateixa Rosalía.