Pablo Motos llança l'atac més salvatge de la seva vida a Pedro Sánchez

El presentador d''El Hormiguero' va analitzar el cessament de Pérez dels Cobos i la rectificació a la baixa dels morts

Pablo Motos enviant un missatge d'ànim als espectadors pel Coronavirus. 'El Hormiguero' 2020.03.23
Pablo Motos es va quedar a gust amb la seva última crítica a Sánchez | antena 3

L'espai inicial del programa de màxima audiència a Antena 3 «El Hormiguero», en el qual Pablo Motos fa el seu monòleg d'introducció, s'està convertint en la ració habitual de pals al govern i a Pedro Sánchez, però aquesta vegada s'ha superat. En les seves paraules d'ahir va llançar la seva crítica més salvatge contra el president: «Falta el respecte a les víctimes».

La contundent afirmació va arribar arran de la seva anàlisi sobre el nou mètode de dir les xifres de morts que aquests dies ha portat a director d'emergències sanitàries, Fernando Simón, a comunicar una rectificació a la baixa dels morts per Covid-19 a Espanya. Segons Pablo Motos, «Això ha estat un caos. És una falta de respecte cap a totes les víctimes i les seves famílies».

El presentador entén que pugui haver-hi algunes variacions i que, si està mal explicat, està bé que es rectifiqui, però veu inacceptable que de cop i volta hi hagi gairebé 2.000 morts menys. I llançava una nova crítica al president del govern, Pedro Sánchez: «Dilluns passat estava demanant un mes de pròrroga de l'estat d'alarma, i aquesta setmana està dient que planifiquem les vacances».

En el seu monòleg va haver-hi crítiques per a tots, també per al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, després de l'escàndol pel cessament del cap de la Guàrdia Civil a Madrid, Diego Pérez dels Cobos, després que aquest es negués a lliurar informació de la investigació contra alguns membres de Govern per autoritzar les marxes de el 8-M.

Pablo Motos va preguntar a Cristina Pardo «quin és el motiu real» de la decisió d'Interior, i després de les explicacions «sense opinió» de la periodista, el conductor del programa va fer una insinuació: «¿No et semblen massa coincidències?». Després va deixar clara la seva opinió: «El que m'ha cridat l'atenció és que Grande-Marlaska hagués sortit i hagués dit que m'ofèn que diguin que jo he violentat a un jutge».

A més, Pablo Motos va fer balanç de la gestió de la pandèmia per part de Govern, i les seves conclusions no són molt favorables. «Estem en una situació difícil en què hi ha 31 o 41 denúncies contra el Govern», va recordar el presentador, i va afegir que moltes de les crítiques han acabat en denúncies legals. «No m'estranya que la gent se senti dolguda», va dir Cristina Pardo.

Temor a sortir de casa

En la seva introducció, el valencià va citar un estudi segons el qual hi ha gent que envelleix sense emmalaltir, i va explicar que comprar una pilota de tenis i estrènyer-la 10 minuts al dia prevé el risc de malalties cardiovasculars. L'equilibri també és molt important, ha dit, perquè està demostrat que és boníssim per a la salut. «La idea és que no et deixis dominar pels prejudicis de l'edat biològica», va afegir.

D'aquí va passar a analitzar la situació actual amb la desescalada, i es va dirigir a Cristina Pardo per confessar-li que ara sent cert temor a sortir de casa com ho feia fa uns mesos. «Ara podem sortir però...», va dir Pablo Motos. «A mi també em fa respecte», va contestar Pardo.


Comentaris

envia el comentari