IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pablo Motos ataca Iglesias i Sánchez per la mesura de deixar sortir els nens de casa

El presentador va carregar contra el govern per les mesures de deixar sortir de casa als nens

Pablo Motos mandando un mensaje de ánimo a los espectadores por el Coronavirus. 'El Hormiguero' 23/3/2020
Pablo Motos va ridiculitzar Sánchez i Iglesias | Antena 3

Pablo Motos va carregar contra el govern de forma severa a 'El Hormiguero': Quédate en casa' del passat dimarts, 21 d'abril, que va tenir com a convidada a la periodista de 'La Sexta', Cristina Pardo: «Com va el debat de si els nens poden sortir? No poden fer-ho, com poden, van al supermercat, es posen dins de la farmàcia a vendre Juanolas...», va preguntar el presentador a la periodista navarresa.

Pardo va admetre entre rialles: «intentaré explicar-ho millor que el govern». La col·laboradora va repassar cronològicament tot el que ha passat. La presentadora va parlar de la mesura i va afirmar que «ja ho concretaran, han estat parlant amb els experts per arribar a aquesta conclusió. Aquest matí, la ministra portaveu va anunciar que només podien sortir al supermercat, al banc o la farmàcia acompanyats pels seus pares», va explicar Pardo.

Amb l'enrenou que es va aixecar davant la polèmica mesura, Pardo va assegurar que «el govern ha vist que no tirava endavant el decret, i han rectificat aquesta tarda. Una cosa han dit al matí i una altra a la tarda».

«Pedro Sánchez i Pablo Iglesias semblen Pepe Gotera i Otilio», va afirmar Motos

A partir d'aquí, Pablo Motos va començar la seva crítica cap al govern assegurant que «els ha costat una setmana prendre la decisió. És que Pedro Sánchez i Pablo Iglesias semblen Pepe Gotera i Otilio». Després de comentar Pardo que Iglesias havia publicat un tuit en què «ha suggerit que la rectificació era el que defensava Podem», Motos va afegir que «ha deixat a Pedro Sánchez malament dient que ells estaven en el correcte i que al final els havien fet cas» .

«L'interessant és que també els nens poguessin sortir del govern per fer un passeig i després tornar», va afirmar entre rialles la periodista mentre Motos va comentar que «Pablo Iglesias és per endur-te'l de company a una guerra, és la persona adequada», va rematar el presentador.


Comentaris

envia el comentari