Montaje con las caras de Pablo Motos y Laura Llopis

Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis, farts a 'El Hormiguero': «Impresentable»

Pablo Motos va parar durant uns segons 'El Hormiguero' per l'actitud d'una de les seves col·laboradores

Pablo Motos va protagonitzar un moment carregat de tensió a l'últim programa de 'El Hormiguero'. El presentador fa molt temps que treballa a la televisió i mai s'hauria pensat que podia passar una cosa similar. Va haver d'aturar el programa durant uns segons per culpa de l'actitud d'una col·laboradora.

Pablo i la col·laboradora Cristina Pardo van viure dijous una altra petita topada a causa d'un assumpte que ja ha provocat desacords entre tots dos. Es tracta del tema del ball inicial amb què arrenca el programa cada nit de dilluns a dijous.

Foto dels presentadors
Pablo Motos i Cristina Pardo | Antena 3

Com és habitual, Cristina Pardo anava dijous al plató del programa d'Atresmedia per participar en la tertúlia d'actualitat. Un racó d'opinió que comparteix amb altres cares conegudes de l'espai d'Antena 3, com ara Juan del Val, Nuria Roca i Tamara Falcó.

Abans d'iniciar la tertúlia, 'El Hormiguero' va començar amb la seva escaleta habitual, el ball característic del programa presentat per Pablo Motos. Sobre l'assumpte, la coreografia ha tornat a ser motiu de picabaralla entre el valencià i la pamplonesa.

Sembla que aquesta temporada el tema del ball inicial ha provocat certa disconformitat entre els col·laboradors del programa. Núria Roca, Tamara Falcó i Cristina Pardo no han volgut participar a la coreografia del dijous.

L'actitud de Cristina Pardo que ha indignat Pablo Motos

Però ahir un petit detall va indignar Pablo Motos. Cristina Pardo no mostrava l'actitud correcta mentre estaven duent a terme el ball. La presentadora de 'Más vale tarde' no feia cas al que estava passant i estava fent servir el mòbil. 

Cristina Pardo mirant el mòbil mentre estava treballant
Cristina Pardo mirant el mòbil mentre es duia a terme la coreografia de 'El Hormiguero' | Antena 3

«Para la música, ja no és que no ballis, és que estàs mirant el mòbil», sentenciava Pablo Motos. Sembla que un dels membres del programa el va avisar que Cristina Pardo estava distreta amb el telèfon.

Després d'aquesta petita esbroncada, Cristina Pardo va dir el següent: «T'ho explicaré, si el miro al meu programa, com no ho faré al teu», va contestar de manera desafiadora.

«Hi ha hagut alguna notícia d'interès? No et fa vergonya? Estaves xafardejant amb els de La Sexta», va preguntar el presentador. Volia saber en què s'estava entretenint la col·laboradora de 'El Hormiguero'. Finalment, Cristina Pardo va afirmar que «estava escrivint a la seva mare».

No és la primera vegada que Pablo Motos esbronca Cristina Pardo

Però no és la primera vegada que passa una cosa semblant al plató d'Atresmedia. Fa unes setmanes, Pablo Motos va tornar a retreure l'actitud de la col·laboradora. «Em fa vergonya pertànyer a aquest equip on la meitat d'ells no se sap el ball i és impresentable», va sentenciar.

Muntatge amb fotos del personatge
Cristina Pardo treu de polleguera Pablo Motos a 'El Hormiguero' | LND

Els seus companys s'ho van prendre de conya i, fins i tot, Tamara Falcó es va justificar apuntant que els seus companys ho feien molt millor que ella. La marquesa de Griñón no volia desentonar en un grup de ball tan compacte com el del programa.

Temps més tard, Cristina Pardo va confessar que aquest any no se sabien el ball perquè part de l'equip no va ser convidat als assajos. Segons apuntava Pardo, aquests assajos es van programar al començament de la temporada, però en l'anterior sí que hi van participar.

EL VÍDEO DEL DIA