ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Pablo Motos: «Vaig estar a punt de perdre-ho tot»

Durant l’entrevista a Vicente Vallés a ‘El Hormiguero’, el presentador va confessar la seva mala experiència amb les inversions immobiliàries

Imatge d'arxiu de Pablo Motos
Pablo Motos va estar a punt d'arruïnar-se per les inversions immobiliàries | ANTENA 3

No hi ha cap dubte que Pablo Motos, gràcies al seu programa ‘El Hormiguero’, és un dels presentadors més conegut i amb més èxits. El famós presentador d’Antena 3 ja fa diversos anys que travessa per un dolç moment professional al capdavant d’aquest programa, però no sempre ha tingut tanta sort en el tema laboral.  I és que, segons informa ‘La Coctelera’, Pablo Motos va haver d’afrontar una difícil situació econòmica fa uns quants anys.

Inversions immobiliàries

Pablo Motos ha volgut compartir amb els seus seguidors una història de superació, un cop es va fer públic que el presentador anava a viure a la ‘Milla d’or’ de Madrid. Motos ha volgut explicar que tot i que en l’actualitat la seva productora factura uns 26 milions d’euros i és evident que les coses li van molt bé, no sempre ha tingut la mateixa sort  i va haver de superar una situació econòmica molt complicada per culpa de les inversions mobiliàries.

Pablo Motos i Vicente Vallés durant el programa
Pablo Motos i Vicente Vallés durant el programa | ANTENA 3 

  Ho va desvetllar en un dels seus programes, on entrevistava al seu company d’Antena 3, Vicente Vallés. Durant l’entrevista, les conegudes formigues d’‘El Hormiguero’, li van preguntar si havia invertit diners en el ‘bitcoin’, a la qual el convidat les va respondre: «No. Anava a dir que no per sort, però és veritat que hi ha hagut gent que ha guanyat molts diners amb això». Amb aquesta resposta, Pablo va replicar amb ironia: «Sí, sempre hi ha algú que hagi guanyat molts diners».

  • També et pot interessar: Pablo Motos presenta 'El Hormiguero' commocionat per la mort de la seva mare

  Aquest comentari va desconcertar al públic i a l’audiència, i les mateixes formigues li van preguntar si ell era d’aquelles persones que havien guanyat molts diners mitjançant algun tipus d’inversió. «Mai. Jo vaig aprendre la lliçó fa temps d’aquest tipus de coses. Vaig fer una inversió. Tots els meus amics feien inversions, i llavors venien i només els hi faltava el puro. I jo els hi deia: «Però nois,no invertiu en borsa». I tots: «Però home,si és que estem guanyant». I els veies amb un cotxe, amb un tal», va respondre categòricament.

  Pablo Motos explicant la seva situació a 'El Hormiguero'
  Pablo Motos explicant la seva experiència amb les inversions a 'El Hormiguero' | ANTENA 3

   

  El presentador va reconèixer que es va deixar emportar pel que li explicaven els seus amics i també va invertir diners en borsa sense saber massa bé com funcionava tot aquell món: «I em va explotar la bombolla immobiliària a les meves mans. Un matí vaig passar de tenir bastants diners a perdre-ho tot en només quatre o cinc hores».

  Mala experiència superada

  Durant la mateixa entrevista al seu company Vallés, el presentador va assegurar que havia aconseguit superar aquella delicada situació i que tenia, avui dia, un bon nivell de vida, com demostra el seu lloc de residència al barri de Salamanca, una de les zones més cares de Madrid. El presentador va finalitzar assegurant que havia après molt d’aquella mala experiència i admetia «queés molt millor treballar del que un sap  i no posar-te en coses que no en saps».

  • També et pot interessar: Pablo Motos estrena ulleres després d’una erràtica operació ocular

  Comentaris

  envia el comentari