Pablo Motos, con gafas, mira hacia abajo en el plató de 'El Hormiguero'

Les indignants paraules de Pablo Motos sobre la seva dona Laura a 'El Hormiguero'

Pablo Motos deixa en evidència la seva dona i explica un dels seus secrets

Pablo Motos va començar una setmana més al capdavant de 'El Hormiguero' amb la visita de David Verdaguer i Vicky Luengo. Els dos actors han de fer front als temors més grans a la sèrie 'Historias para no dormir', d'Amazon Prime.

Durant l'entrevista, els artistes van compartir les seves pors fins al punt que Verdaguer va confessar dormir amb la llum encesa. Una nit de confessions amb la por de fons on el temor davant la suposada apagada mundial va ser un dels temes d'actualitat.

Així, un cop acabada l'entrevista, Motos va acomiadar els convidats i va donar la benvinguda a Lolita, Maria Dabán, Juan del Val i Rubén Amón. Començava la tertúlia d'actualitat on el presentador va patinar i va revelar un dels secrets de la seva dona.

Pablo Motos fa broma sobre l'apagada mundial

Les notícies sobre una possible apagada mundial fa temps que circulen i encapçalen titulars. Pablo Motos també va posar l'assumpte sobre la taula de la tradicional tertúlia del programa. Un moment per al debat dins de 'El Hormiguero' on diverses cares conegudes parlen sobre notícies d'última hora.

«Tots els que heu comprat càmping gas o llanternes, heu de saber que ja teniu nom: 'preparacionistes'», començava dient el presentador. Veient la cara de sorpresa de la resta de companys, Pablo es va afanyar a explicar el terme.

«És un moviment social que es prepara anticipadament a les emergències naturals», argumentava. Per la seva banda, Trancas va voler posar la nota d'humor al moment i va optar per referir-s'hi com a «apagoners».

Lolita va fer al·lusió a la problemàtica del preu de la llum filant amb el tema de l'apagada. «Amb el preu de la llum qualsevol dia ens la tallaran perquè no la podrem pagar», es queixava l'actriu. «La llum cada dia puja més, el gas també ho farà», afegia.

També va confessar que ella havia sucumbit a la por davant la idea de quedar-se sense llum i ha començat a preparar-se. «Jo he comprat pots de cigrons bullits, llenties, llaunes... Paper de vàter encara no», explicava.

Pablo Motos i el secret de la seva dona

L'humor i les rialles inundaven la taula del debat on cada col·laborador aportava alguna cosa nova sobre el tema en qüestió. Però Pablo Motos va anar massa lluny després de referir-se a la seva dona i els problemes que aquesta li ocasiona.

Sense deixar de banda el tema de l'apagada i el preu de la llum, Lolita es va desitjar que aquesta catàstrofe no fos real. «Tant de bo no hi hagi apagada!», va exclamar l'actriu.

Fotografia de Pablo Motos i Laura Llopis
Pablo Motos revela el secret més vergonyós de la seva dona Laura | GTRES

Motos ho va corroborar amb unes declaracions que van deixar tothom amb la boca oberta. «Sobretot per no suportar més coses de la meva dona, que no para de comprar», va començar dient.

«Quan arribem a casa, en lloc d'encendre la llum, l'apaga i posa llums de led», es va queixar entre rialles. Amb aquestes paraules, Pablo va deixar clar el seu malestar amb la manera que té la seva dona de preparar-se davant de la possible apagada.

No és la primera vegada que deixa la seva dona en evidència. Fa uns mesos, va confessar que no li agradava que Laura tardés tant per acomiadar-se de la gent. «Comença a acomiadar-se de tot l'equip, són més de 140 persones», exclamava molest.

EL VÍDEO DEL DIA: