Primer pla de Pablo Motos

Pablo Motos deixa els espanyols sense alè: «Això és una emergència»

Pablo Motos alerta que «en un matí, s'han contagiat de coronavirus vuit membres de l'equip de 'El Hormiguero'»

Pablo Motos acostuma a oferir el seu punt de vista sobre diferents temes d'actualitat a l'espai personal 'Pasarse de la raya' al tram final de l'espai d'Antena 3. En el cas del programa d'aquest dilluns, el presentador valencià va voler donar la veu d'alarma només començar una nova entrega de 'El Hormiguero'.

Abans d'entrevistar el convidat del dia, el cantant Leiva, Motos va voler dirigir-se a la seva audiència. Els volia advertir sobre les últimes i preocupants notícies de la COVID-19 a Espanya.

«Us explicar com em sento per si us serveix de guia en aquesta situació on les notícies són confuses. Estic en contacte amb molta gent i tinc bona informació», va començar el seu discurs.

Pablo Motos: «La gent del meu entorn està caient com a rates»

«Aquesta és la pitjor onada de la COVID-19 de totes amb relació a contagis i ens arribarà a gairebé tots», va sentenciar el presentador. «Us explico coses personals, la gent del meu entorn està caient com a rates, tinc un munt d'amics famosos que l'han agafat els últims quatre dies», va exposar Motos.

La notícia que donaria era molt alarmant. «Dos dels convidats d'aquesta setmana hauran de fer l'entrevista per videotrucada perquè s'han contagiat».

També va confessar que «a l'equip del programa feia mesos que no hi havia un positiu. Nosaltres fem el test a tothom i a tots els convidats cada setmana. Aquest matí n'han caigut vuit», ha revelat en directe.

Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Pablo Motos ha alçat la veu per alertar la seva audiència de l'imparable creixement de casos de coronavirus a Espanya. | Antena 3

Motos també ha explicat que durant les vacances nadalenques «tenia previst anar a París i ho he anul·lat. A la meva família li he dit que no vinguin la nit de Nadal... Ho explico per si us serveix de referència per situar-vos en quin moment estem», ha dit.

«El virus multiplica els contagis per dos cada 36 hores»

«Aquesta variant Òmicron és igual de contagiosa que el xarampió i el virus multiplica els contagis per dos cada 36 hores. Això vol dir que, tal com anem, en dues o tres setmanes es podrien començar a col·lapsar els hospitals. No les UCI, però sí l'activitat normal», prosseguia el discurs.

«Això és el que està passant avui i el nostre president es reunirà demà passat, sense pressa, amb els presidents autonòmics. A veure si arriben a una estratègia comuna perquè no els penalitzi a cap d'ells individualment i políticament per no perdre en les enquestes», va assegurar Motos.

"
Multitud de gent amb mascareta
Pablo Motos ha alertat del «tsumani de casos de coronavirus» que arribarà per Nadal. | GTRES

El comunicador valencià va exposar també que «el que us vull dir és que no espereu que ens salvin ells. Això és una emergència avui i la setmana que ve no sabem a què ens enfrontarem».

«Això no és una onada, és un tsunami»

Motos va aconsellar el seu públic i va afirmar que no esperin que arribin les prohibicions per protegir-se. «Si et contagies, digues-ho a tothom i protegeix els altres. Sento ser portador de males notícies, però no és una onada, és un tsunami i hem de tornar a posar-nos tots en guàrdia encara que ens angoixi», va afegir.

Finalment, el presentador d'Antena 3 es va mostrar positiu. «Gaudirem amb tot el que ens queda, que és molt i podem ser perfectament feliços amb menys. Acceptarem la situació i això passarà igual que han passat les altres», ha conclòs el discurs.