Pablo Motos ensenya el ball de la nova temporada de 'El Hormiguero'

El presentador ha compartit a través de les xarxes un fragment dels assajos de la nova coreografia amb què obrirà cada programa

‘El Hormiguero’ torna el pròxim dilluns després de la parada estival, i Pablo Motos ja està preparant la seva tornada com es mereix: Enllestint un nou ball de benvinguda pels espectadors del seu programa. En aquesta nova temporada, la cançó que obrirà tots els programes serà la coneguda  «September», de ‘Earth, Wind & Fire’, peça que ballaran el presentador i els seus col·laboradors cada vegada que s’iniciï el programa, com ja és habitual. 

 

Pablo Motos revela un fragment de la nova coreografia

D’aquesta manera, Pablo Motos ha volgut compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials la coreografia que estan assajant tan ell com Marron, Jorge Ventosa i Jose Señarís:  «Encara no ens surt bé, però farem una primera versió per a vosaltres», ha avisat el presentador, i tot seguit ha iniciat la música i han començat a ballar, en una coreografia molt ben realitzada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En exclusiva para vosotros aquí está cómo está quedando el nuevo baile. Todavía no lo tenemos pero casi. El lunes volvemos con todas las ganas del mundo os espero a todos. Hay una cosa muy impactabte el lunes con @pablolopezmusic #elhormiguero #baile #september #temporada #muchoflow @jorgemarronmartin @jorgeventosa @frikidoctor @luissalvador

Una publicación compartida de Pablo Motos (@pablomotos) el Aquest proper dilluns dia 2 de setembre, el programa obrirà temporada amb el convidat Pablo López, cantant i jurat del programa ‘La Voz Kids’ d’Antena 3, que tornarà a emetre’s aquesta propera tardor.

Aquest dilluns dia 2 de setembre, el programa obrirà nova temporada amb el convidat Pablo López, cantant i jurat del programa ‘La Voz Kids’ d’Antena 3, que tornarà a emetre’s aquesta tardor.

També et pot interessar...