Pablo Motos, enxampat sense maquillar fora de la TV, deixa de pedra els fans

El presentador ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials explicant com es troba després de la seva intervenció

Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Pablo Motos, enxampat sense maquillar fora de 'El Hormiguero' deixa en silenci als seus fans | Antena 3

El passat divendres 20 de novembre, Pablo Motos publicava un vídeo a Instagram explicant el motiu pel qual va haver de passar per quiròfan. Fa un parell de dies, el presentador va compartir un nou 'post' a les seves xarxes socials en què explicava com es trobava, unes imatges que han deixat sense paraules a més d'un.

«Hola, què tal? En primer lloc, moltíssimes gràcies a tots per totes les mostres d'afecte. Ja he vist els 'memes' que heu fet a internet. Aquesta nit començaré el programa amb ells. Sou, així, de 'canyella en rama' tots», començava dient. Al vídeo explicava en què consistia l'operació i que el seu estat de salut estava perfectament. No obstant això, el que ha sorprès els seus seguidors no han sigut les seves paraules sinó el seu aspecte físic.

Pablo Motos apareixia a 'El Hormiguero' després del seu pas pel quiròfan pràcticament com a nou, l'única prova de la seva intervenció va ser el cabestrell del braç. Però el seu gran aspecte físic al plató d'Antena 3 és fruit de l'equip de maquillatge del programa, perquè tal com s'aprecia en el vídeo que va compartir ell mateix a Instagram, la pell del presentador al natural és completament vermella, tant que, fins i tot costa diferenciar la barba.

Pablo Motos repassa els 'memes' de la seva operació

Pablo Motos va complir la promesa que va fer en la gravació que va publicar a les seves xarxes socials: va començar el programa del passat dilluns 23 de novembre repassant els 'memes' que havien fet els seus seguidors de la seva intervenció.

«M'he trencat l'espatlla, m'han operat... vaig fer un vídeo quan vaig sortir de l'anestèsia perquè la gent que sabia que m'anava a operar es tranquil·litzés». «Quan vaig arribar a casa meva, vaig veure les mostres d'afecte», va prosseguir amb ironia, fent referència als muntatges. «Moltes gràcies pel vostre afecte, estic bé. Si no em llanceu a una piscina, estic perfecte».

Pablo Motos i Joan Carles I comparteixen doctor

En el vídeo que va publicar en el seu compte d'Instagram també va aprofitar per agrair-li al doctor Ángel Villamor per haver realitzat la intervenció. El cirurgià s'ha convertit en el metge de confiança de Pablo Motos, ja que considera Villamor el seu «àngel de la guarda» i ha assegurat, en més d'una ocasió, que «és el millor i és un encant».

S'ha encarregat de dur a terme més d'una intervenció del valencià, però, Pablo Motos no és l'única cara coneguda que s'ha posat en mans d'Ángel Villamor. El sanitari és un dels traumatòlegs més famosos del país i són diversos els famosos que han estat operats per ell.

L'any 2011 va ser l'encarregat de realitzar-li una artroplàstia al genoll dret a Joan Carles per resoldre els «dolors articulars que venia patint a conseqüència d'antigues lesions produïdes en pràctiques esportives», tal com van informar des de la Casa Reial. El 2012 també va ser qui es va encarregar d'intervenir-lo després de la caiguda en Botswuana. Villamor li va implantar una pròtesi al maluc dret i va dur a terme una reconstrucció dels fragments de la fractura femoral.

Tan sols dues setmanes més tard, el Rei emèrit va passar novament per quiròfan per reduir una luxació després d'un mal moviment. Al novembre del mateix any es va sotmetre a una nova operació perquè li implantessin una pròtesi al maluc esquerre. Aquesta va ser l'última vegada que va estar en mans del traumatòleg.

A més de Joan Carles I i de Pablo Motos, altres cares conegudes com a Enrique Ponce o Fonsi Nieto també s'han posat en mans del doctor Ángel Villamor.


Comentaris

envia el comentari