Pablo Motos estrena ulleres després d’una erràtica operació ocular

El presentador d’‘El Hormiguero’ rep Carmen Maura, Alexandra Jiménez i Clara Lago amb ulleres a causa d'una operació que no ha tingut èxit

Pablo Motos haurà de portar ulleres tres mesos, fins que l'ull cicatritzi i pugui tornar a operar-se | Antena 3

El programa d’Antena 3 ‘El Hormiguero’ ha estrenat la setmana rebent a les actrius Carmen Maura, Alexandra Jiménez i Clara Lago, protagonistes de la nova pel·lícula d’Atresmedia Cine ‘Gente que viene y bah’; el seu presentador, en canvi, ha estrenat unes ulleres de pasta. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, Pablo Motos va sorprendre els espectadors quan va aparèixer per la pantalla per primer cop amb les noves lents.

A priori semblava un petit detall que podia passar desapercebut, però els televidents que en aquell moment estaven veient ‘El Hormiguero’ no van dubtar en compartir la seva sorpresa i impressions davant del fet a través de les xarxes.

Las actrius Carmen Maura, Clara Lago i Alexandra Jiiménez van acudir al programa per presentar la seva nova pel·lícula | Antena 3

Pablo Motos explica el motiu en un vídeo

Pablo Motos va rebre tantes preguntes i comentaris després del programa que va decidir explicar els motius pels quals a partir d’ara necessitava portar ulleres. El presentador va penjar un vídeo per Instagram amb el missatge: «Avui m’heu vist amb ulleres, aquí us explico el motiu».

Pablo Motos va penjar un vídeo explicant els motius pels quals necessita portar ulleres | Antena 3

 

«Com sabeu, m’he operat de la vista, iun dels dos ulls no ha quedat com volíem», explicava Motos en el vídeo, afegint que «per aquest motiu he de portar les ulleres tres mesos, fins que l’ull cicatritzi i em puguin tornar a operar». El presentador finalitzava agraint a tots els seguidors la preocupació i la curiositat que van mostrar, com es pot veure en el citat vídeo:

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy me habéis visto con gafas, aquí os cuento la razón #gafas #curiosidades #3meses #operacion #recuperacion

Una publicación compartida de Pablo Motos (@pablomotos) el

D’aquesta manera, les ulleres són una solució temporal perquè l’ull pugui curar-se del tot abans de sotmetre’s a una altra operació ocular que pugui solucionar el problema definitivament. Els seguidors l’hi ha mostrat tot el suport possible per Instagram, a més d’assegurar-li que les ulleres li queden molt bé. Els fans del presentador podran veure’l amb lents unes quantes setmanes més, abans que el tornin a operar.

  • Article relacionat: Pablo Motos vol eliminar la seva imatge negativa als mitjans

Comentaris

envia el comentari