Pablo Motos es justifica després de la seva foto més polèmica

El presentador va donar la cara després de ser criticat per sortir de casa sense mascareta

Pablo Motos presentant 'El Hormiguero' el 18 de novembre de 2019
Pablo Motos s'ha defensat després de ser criticat per no portar mascareta | Espanya Diari

Pablo Motos, que ha estat un gran defensor de l'ús de la mascareta obligatòria per evitar el contagi del coronavirus, ha estat fotografiat sense ella a les portes de casa seva. El presentador es va defensar al cap d'unes hores a 'El Hormiguero' de dijous passat, 31 d'abril, i va posar en la palestra diverses qüestions al respecte.

«Ha vingut un fotògraf a enxampar-me a la porta de casa meva? Qui ha manat aquest fotògraf? Quina és la intenció? ¿Desacreditar-me? ¿Intimidar? ¿Fer-me callar?», Es va preguntar el presentador d'Antena 3.

La raó per la qual no portava mascareta 

Després d'aquestes primeres paraules, el comunicador valencià va explicar per què no portava mascareta en aquest moment concret, en l'escassa distància que separa la porta de casa del cotxe de producció que el porta fins al plató d''El Hormiguero'.

«Cal portar mascareta i hauria de ser obligatòria. Sempre faig el mateix per no saltar-me cap pas. A la butxaca dreta de la caçadora porto un mocador per obrir la porta. Miro que no hi hagi ningú -avui he vist uns nens i m'he tornat a ficar-per no creuar-me. Pujo al cotxe del meu conductor. Aquí em poso guants i mascareta perquè ja estic en contacte amb una altra persona. Quan acaba el programa faig el mateix: arribo a casa meva, em trec la roba i em dutxo», va relatar Motos.

«Jo només espero que el fotògraf portés mascareta», va ironitzar Motos. «Tenint en compte que en els dos metres que hi ha des de la porta fins al cotxe m'estan fent fotos, jo demano perdó i em posaré mascareta», va finalitzar.


Comentaris

envia el comentari