Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Pablo Motos explica des de casa seva com està: «Mort de por»

El valencià no ha presentat 'El Hormiguero' per primera vegada en 15 anys

'El Hormiguero' porta gairebé 15 anys en antena i des que es va estrenar, l'any 2006, Pablo Motos no ha faltat a cap programa. Fins ara. El presentador de l'espai d'Antena 3 s'ha vist obligat a absentar-se aquest dilluns, 1 de febrer, per haver estat en contacte amb un positiu en coronavirus. No obstant això, el fet de no haver pogut assistir personalment no li ha impedit ser present.

Nuria Roca ha estat la persona encarregada de substituir a l'habitual conductor del format. «És el primer dia que Pablo Motos no presentarà 'El Hormiguero'. Pablo es troba perfectament, però ha estat en contacte amb una persona que ha donat positiu per Covid, així que l'hem enviat a casa i m'ha deixat a mi aquest bonic regal. No sabeu com em va la taquicàrdia, de veritat», ha confessat la presentadora.

«Em fa mal en l'ànima»

Encara que el valencià no ha pogut ser present en el plató, sí que ha participat de manera telemàtica. Enmig de la tertúlia amb Luis Piedrahita, El Monaguillo i Marron han connectat de manera telemàtica amb el valencià perquè els informés del seu estat de salut. «Com estàs?» li ha preguntat Nuria Roca.

«Estic perfectament. Però... Què estava fent El Monaguillo? Marxo un moment i el veig fent aquestes estupideses», ha estat la resposta que ha atorgat Pablo Motos. Una connexió que ell també ha aprofitat per a explicar què li ha semblat no haver pogut presentar el programa per primera vegada des que es va estrenar en el 2006. «Porto 15 anys sense fallar ni un sol dia. I, de sobte avui, perdre-m'ho, em fa mal en l'ànima», ha assenyalat Pablo Motos. Malgrat això, no ha dubtat a agrair a Nuria Roca que hagi pres el seu lloc.

«T'agraeixo de cor que t'hagis posat a presentar, entrevistis a Maluma, aguantis el Monaguillo amb una bici». «És molt fàcil treballar, no sols amb tu, sinó amb tot aquest equip que t'ho posen tot en safata, tampoc té cap mèrit», ha respost ella. Encara que Pablo Motos s'ha mostrat molt content amb el fet que el programa hagi tirat endavant sense la seva presència i ha destacat que «ha quedat sensacional», també ha confessat que està «mig mort d'enveja, mig mort de por».

Pablo Motos podria absentar-se més dies

El presentador de 'El Hormiguero' ha explicat que fins que no tingui el resultat de la PCR no podrà tornar al programa. «No sé si podré anar demà, si no tindràs allí a Susanna Griso». A més, Pablo Motos ha contat que quan Nathy Peluso va estar de visita en l'espai d'Antena 3 van fer un «coulant de xocolata», una recepta de rebosteria que ha tornat a preparar des de la seva casa. «Ara tinc 35 coulants preparats per a fer».

El presentador també ha aprofitat la connexió per a explicar com s'ha assabentat que havia estat en contacte amb un positiu en coronavirus. «Estàvem preparant-nos per a fer el programa i m'han trucat per a dir-me que havia estat en contacte amb una persona positiva en Covid i no vull posar a ningú en perill, per això he vingut a casa».

«Ha vingut el metge del programa per a fer-nos la PCR i demà sabré si soc positiu o no, però també m'han fet un test d'antígens i soc negatiu». Si bé encara no ha rebut els resultats, Pablo Motos ha subratllat que no té «cap símptoma» i que està «amb més energia que mai». «Però em ratllo de seguida perquè quan respiro penso que ho faig menys, estic tota l'estona olorant coses, i ho faig perfectament!».