Fotomuntatge de Pablo Motos i Will Smith

Pablo Motos, amic de Will Smith, explica la veritat a 'El Hormiguero'

Pablo Motos ha parlat sobre el comportament violent de l'actor als Oscar

Pablo Motos s'ha quedat estupefacte, com tots, en veure Will Smith donar un cop de puny a Chris Rock als Oscar. Un acte violent que l'actor ha justificat per la broma que l'humorista va fer sobre la calvície de la seva dona, que pateix alopècia.

El presentador d''El Hormiguero' té una relació força cordial amb el protagonista d''El Príncipe de Bel-Air, de fet ha visitat el seu programa moltes vegades. Per això s'ha volgut saber la seva opinió sobre el que ha passat i l'ha fet pública sent totalment sincer.

Pablo Motos parla de l'altercat

Ahir a la nit, Motos es va posar al capdavant del seu espai com cada nit, sabent que els ulls estaven posats en ell. Sí, perquè hi havia ganes de conèixer què pensava del comportament del seu 'amic' als Oscar.

Per aquest motiu, el valencià va guardar uns minuts del format per parlar de l'assumpte espinós. El primer que va dir va ser això: «M'han trucat de televisions per veure si havia parlat amb ell i després m'han trucat de ràdios. També m'han amenaçat de mort i fins i tot han dit que l'hòstia me l'havia d'haver donat a mi».

Imatge de Pablo Motos amb cara de preocupació a El Hormiguero
Atès l'interès per conèixer la seva opinió, Pablo Motos va parlar del que va passar en directe | Atresmedia

En aquest punt, es va centrar en el que va passar dient: «L'acudit de Chris no sembla per tant, però desconeixem els detalls. Desconeixem si entre els dos hi havia tensions anteriors, que sembla que sí. Desconeixem el nivell de patiment que pot portar la seva dona amb l'alopècia i com això pot estar afectant la seva salut mental i la seva relació de parella».

«Desconeixem com pots ser alterat la nit en què, després d'estar tota una vida lluitant, per fi sembla que et donaran un Oscar. I, encara que clar que la violència sempre és injustificable i que Will ha ficat la pota i segurament el mercat de Hollywood li ho farà pagar molt car, m'agradaria que entenguéssim una altra part».

Imatge de Will Smith fent-li un cop de puny al presentador dels Oscars, Chris Rock
Pablo Motos va intentar exposar que potser hi havia motius perquè Will fes el que va fer| GTRES

A això va afegir: «Chris Rock també ha de saber que quan tu fas servir la llibertat d'expressió en públic has d'assumir que pagaràs un preu. La llibertat d'expressió no és de franc i això ho sabem tots els que estem en aquesta taula. Potser si tu ets Smith i et fan un acudit de la malaltia de la teva dona en públic i tu saps com l'afecta doncs, potser col·lapses».

«I decideixes donar-li una bufetada en públic també. És un rampell, una cagada i, després, te'n penedeixes, però aquestes coses succeeixen molt ràpid. I, quan te n'adones, ja no tenen remei».

Pablo Motos treu la cara per Smith

Després de donar el seu punt de vista sobre el que va passar i justificar en certa manera el mastegot, el de Requena va voler defensar l'actor nord-americà. Ho va fer deixant de manifest com és en realitat. Així, va afirmar: «Probablement, és una de les persones més especials que jo he conegut a la meva vida».

«És qualsevol cosa menys una persona violenta. L'únic que vol és que tothom que estigui al seu voltant estigui feliç. A més d'un talent inqüestionable, té un cor d'or i segurament aquest cor és el que el va trair ahir a la nit», explicava.

Primer pla de Pablo Motos
Tot i el que ha passat, Pablo Motos ha deixat de manifest la bona persona que és Will| GTRES

Però aquí no va quedar tot, doncs va exposar: «Qui estigui lliure de ficar la pota i de cagar-la que llenci la primera pedra. I entenc que és injustificable la violència».