Pablo Motos 'roba' a la competència: Arriba el fitxatge televisiu de l'estiu

El programa d'Antena 3 reforça el seu equip de guionistes amb la periodista María Dabán (COPE)

Pablo Motos
El Hormiguero de Pablo Motos fitxa a la comunicadora de COPE, María Dabán | Antena3

Després de 14 anys en antena, aquesta ha estat probablement la temporada més estranya d' 'El Hormiguero'. La pandèmia del coronavirus ha provocat una situació d'excepcionalitat durant uns mesos que ha obligat a modificar lleugerament el format del popular programa d'Antena 3. No obstant això, Pablo Motos i tot el seu equip ja han començat a plantejar com serà la seva tornada el pròxim mes de setembre. 

Cares noves a 'El Hormiguero'

Pablo Motos sap millor que ningú que l'èxit del programa radica en anar-se renovant amb el pas dels anys. Un dels canvis que la productora de Motos i Jorge Salvador, '7 y acción', ha volgut fer és reforçar l'equip de guionistes amb un fitxatge estrella. Es tracta de María Dabán, una professional i experimentada comunicadora que deixa la COPE després de 25 anys. «És una enorme periodista i sens dubte amb 'ganxo'. Triomfarà. A vegades les decisions 'arriscades' també demostren el valuós caràcter de cadascú», publicava el director de 'ESdiario', Antonio Martín Beaumont, a Twitter. 

Tot i això, encara caldrà esperar una mica més per saber quins són els nous col·laboradors que s'uniran al programa, quins continuaran i quins finalitzaran la seva etapa a 'El Hormiguero'. Fins al moment, el presentador valencià segueix molt actiu a les xarxes socials ensenyant el dia a dia de les seves vacances als seus seguidors, però és evident que no descansa completament de la feina. 

María Dabán agraeix el suport després de la seva incorporació a 'El Hormiguero'

També a través de Twitter, la ja experiodista de la COPE ha volgut agrair totes les mostres d'afecte que ha rebut per part dels seus companys després de sortir a la llum la notícia que inicia una nova etapa professional a Antena 3


Comentaris

envia el comentari