El secret millor guardat de Pablo Motos durant 13 anys a 'El Hormiguero'

El presentador, un dels més longeus del panorama nacional, no ha faltat mai al seu programa

Pablo Motos preentant 'El Hormiguero'
El presentador Pablo Motos ha aconseguit no faltar mai a cap dels programes de 'El Hormiguero' | Antena 3

Pablo Motos és un dels presentadors més ben valorats del panorama espanyol, no en va fa 13 anys que, de forma ininterrompuda, condueix un dels programes amb més èxit de la televisió: ‘El Hormiguero’. Tot va començar el 2006, quan va iniciar la trajectòria d'aquest format tan diferent que constava d’un presentador i dues formigues que l’acompanyaven i que també parlaven, cosa que per aquella època era molt innovador.

Pablo motos acumula 2100 programes a les espatlles, i el més curiós de tot, és que no s’ha absentat en cap d’ells, una cosa quasi impossible en 13 anys de trajectòria, tenint en compte que es tracta d’un programa que es realitza diàriament en directe. El valencià mai ha estat de baixa, ni s’ha hagut d’absentar del seu programa per motius personals o familiars.

Un comportament inèdit i quasi sense precedents

Comparant-ho amb altres presentadors longeus de la mateixa cadena com Susanna Griso o Ana Rosa Quintana, aquestes sí que han hagut d'absentar-se en diverses ocasions dels seus respectius programes, ja sigui per motius personals durant dies puntuals, o durant els períodes vacacionals.

En canvi, en el cas de Pablo Motos, en qualsevol de les pitjors circumstàncies ha seguit presentant el seu programa: malalt, lesionat, amb muletes després de ser operat del genoll, de baixa amb un aparatós cabestrell al braç... o en la seva circumstància més crítica, quan van morir els seus pares.

És difícil saber quin és el secret del presentador per poder mantenir el tipus en qualsevol ocasió durant més d'una dècada anys, el cas és que, tal com va afirmar ell mateix en una entrevista l’any 2016, si algun dia s’hagués d’absentar pel motiu que fos, el seu substitut seria Jandro, que es coneix el format a la perfecció i és la seva mà dreta en el programa.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari