Pablo Motos presenta ‘El Hormiguero’ amb un ull de vellut

El presentador, que havia patit un accident practicant boxa, va haver de camuflar la ferida amb grans dosis de maquillatge perquè no es notés durant la retransmissió del programa
Imagen de Pablo Motos con el ojo morado. | Cedida

 

Que Pablo Motos és un gran fan de la boxa no és cap secret. Que cada vegada que pot en practica, tampoc. Però el que no estan acostumats a veure els seus seguidors és que el famós presentador de ‘El Hormiguero’ aparegui davant la càmera amb un ull de vellut. I això és precisament el que va estar a punt de passar durant la retransmissió d’ahir.

 

La boxa és una activitat que lògicament no està exempta de riscos, i qualsevol descuit pot acabar jugant una mala passada i fent que els seus practicants hagin d’assumir-ne les conseqüències. És el cas del famós presentador d’Antena 3, que va patir un accident mentre entrenava i va fer que els maquilladors de ‘El Hormiguero’ tinguessin més feina i més pressió del que és habitual en l’avenir de qualsevol dels programes que duen a terme.

Pablo Motos penja una foto amb un ull de vellut

Així les coses, Motos feia saltar totes les alarmes durant el dia d’ahir, després de compartir una instantània al seu compte d’Instagram on apareixia amb un ull de color morat i lleugerament inflamat.

 

La fotografia estava acompanyada del següent text: «Estimo la boxa perquè es basa en la disciplina i el control de la por, i això és molt útil per la vida. Però a vegades passa que et peguen una hòstia, jeje». A mode de cloenda, i per tal de treure una mica de ferro a l’assumpte, el conductor afegia que «aquesta nit ho maquillen i no es nota».

 

No li faltava raó, ja que la gran professionalitat de l’equip de maquillatge del programa va aconseguir que durant l’emissió no es veiés ni un bri de l’ull de vellut que presentava Pablo Motos, i la nit va transcórrer amb la normalitat habitual. D’aquesta manera, el conductor de l’espai podrà seguir practicant un dels seus esports predilectes sense patir per les possibles conseqüències.

 

Motos és un gran seguidor i practicant de la boxa

Pablo Motos al gimnàs | Cedida
 

 

Com hem dit anteriorment, Motos porta molts anys practicant aquesta modalitat esportiva, i ja s’ha convertit en tot un expert de la matèria. Per a sorpresa de molts, el presentador entrena en un gimnàs que es podria considerar low cost, ja que les classes particulars de boxa es duen a terme per tan sols 12 euros cada sessió.

 

Aquest centre rep el nom de ‘Fightland Hermosilla’, està situat a la capital madrilenya i és un centre especialitzat en aquest tipus d’activitats. Probablement l’habitual presència de Motos en el gimnàs tingui una estreta relació amb la bona forma física que posseeix, i que l’ha dut a convertir-se en la portada de la revista ‘Men’s Health’. L’únic inconvenient és que, malauradament, això no li servirà per millorar la imatge que tenen molts mitjans d’ell.