Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Pablo Motos passa pel quiròfan i confirma si haurà de deixar 'El Hormiguero'

El presentador d''Antena 3' ha tingut una setmana molt moguda

Pablo Motos és a l'hospital. El conegudíssim presentador d''El Hormiguero' ha passat per quiròfan perquè li operessin l'espatlla esquerra i ha acabat amb un tub a la gola.

El popular presentador d''Antena 3' ha deixat a tots sorpresos amb un vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials. Una mica atordit, però amb molta força i energia, Pablo Motos ha volgut llançar un missatge des de l'hospital per a informar els seus seguidors que acabava de ser intervingut quirúrgicament, però que estava fenomenal.

De fet, el presentador d'‘El Hormiguero’ ha assegurat que tot ha anat tan bé que la setmana que ve pensa estar en perfectes condicions al famós programa de les formigues al costat dels seus companys. 

«Hola, sóc a l'hospital. M'acaben d'operar de l'espatlla, però estic bé. Només que m'han ficat un tub a la gola i em fa molt de mal», ha explicat el presentador d'‘El Hormiguero’ en el seu vídeo amb aquest to irònic que sol caracteritzar-li.

«Ha sortit tot fenomenal així que el dilluns estaré al programa», finalitza dient Pablo Motos en el vídeo en el qual deixava veure sota el llençol de l'hospital les benes que li havien col·locat després de l'operació.

Malgrat les seves intencions de tornar com més aviat millor a ‘El Hormiguero’, en el vídeo es pot escoltar a l'autora del clip recordant-li al presentador que encara no li han donat l'alta i que no és segur que pugui tornar el dilluns, al que Pablo Motos ha respost que segur que podrà.

Milers de mostres d'afecte

Són molts els seguidors i companys d'equip que han volgut enviar-li tota la seva força i afecte al presentador, igual que han fet altres artistes coneguts. I és que més de 726.000 persones han reaccionat al vídeo de Pablo Motos, que ha rebut ja més de nou mil comentaris.

«Ànim Pablinchi! En zero coma ja estàs donant guerra una altra vegada!», li ha escrit la futura mare Paula Echevarría. «Ole el meu Pablet!», ha comentat el seu company de programa Marron, mentre Damián Mollá, l'amo de la veu d'una de les formigues més conegudes de la televisió, Barrancas, li enviava molt d'ànim. La seva companya Nuria Roca i Juan Ibáñez, la veu de l'altra formiga, Trancas, li han mostrat el seu afecte en forma d'emoticones.

Ara, al presentador d'‘Antena 3’ li toca descansar i recuperar-se el com més aviat millor. I és que a més de la seva operació el de Requena ha tingut una setmana d'allò més moguda.

Una setmana molt divertida

Kylie Minogue, Flavio Briatore, Dafne Keen i Pablo Chiapella visitaven aquesta setmana el plató d'‘El Hormiguero’, de manera virtual o presencial, per a sotmetre's a les entrevistes de Pablo Motos.

Sens dubte una de les més divertides va ser la de l'actor de ‘La que se avecina’. I és que la complicitat entre tots dos és notòria. Tant és així que fins i tot es van atrevir a fer un ball junts fora de plató.

El que cap dels dos s'esperava era que el seu ball fos tan aclamat a les xarxes en tan sols unes hores, arribant a ser imitat per tot arreu. Tots dos van decidir agafar un parell de cadires per a asseure's i passar ballant per davant de la càmera de manera còmica, amb l'únic so que produïen les cadires en ser arrossegades.

Sense música, tan sols amb els seus moviments i les seves cares, el curiós ball de Chiapella i Motos ha estat un èxit a les xarxes des de la seva estrena. Tant és l'humor que desprenen junts, que tots els comentaris que ha rebut aquest divertit clip han estat positius.