Pablo Motos, sense paraules per la nova feina d'un dels seus íntims

Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Pablo Motos es queda sense paraules per la nova feina d'un rostre habitual del programa | Antena 3

Fa tan sols una setmana, i després de 14 anys junts, Pablo Motos acomiadava Jandro, una de les peces claus del seu programa 'El Hormiguero'. El conegut col·laborador del programa posava fi a una de les etapes més enriquidores de la seva vida per donar entrada a noves experiències. El mateix Jandro era l'encarregat d'anunciar-ho a través de les seves xarxes socials: «Ja no seguiré a 'El Hormiguero'. M'agradaria donar-vos les gràcies per haver-me acompanyat en aquest viatge tan al·lucinant i tan boig. Mai en la meva vida vaig imaginar que em passaria això», començava dient.

«Gràcies per l'afecte que m'heu demostrat cada nit i cada vegada que m'aneu a veure els teatres. Espero haver-vos sorprès, emocionat o que almenys hàgiu passat una estona divertida amb les meves propostes», afegia el col·laborador. Ara, el conegut guionista i comentarista, ha decidit provar sort a 'Youtube'. Lluny de fer vídeos convencionals, el susdit ha optat per elaborar vídeos destinats al públic sord. El vídeo en qüestió ja està disponible a la sèrie 'Zero Camera Tricks'.

Les altres facetes de Jandro

Sigui com fos, el cert és que a més de participar a 'El Hormiguero', Jandro també ha tingut altres ocupacions i ha triomfat en altres aspectes de la seva vida. Concretament, qui va ser guionista i col·laborador de 'El Hormiguero' ha saltat a la fama als Estats Units com il·lusionista al programa nord-americà 'Fool Us' de 'Penn & Teller'.

Jandro va participar fins a dues vegades en aquest format, tot i que els seus primers passos com a il·lusionista els va donar al programa 'Nada x aquí', al costat de Jorge Blass, Inés la Maga i Yunke, també a Antena 3. I és que si alguna cosa ha demostrat Jandro en aquests anys, és que té una ment creativa digna d'admirar.

Jandro diu adeu a 'El Hormiguero'

Sembla que el guionista ha volgut explorar altres camps i lluny de molestar-se, els seus companys no han dubtat a brindar-li tot el seu suport. Tot i que no han transcendit els motius de la seva sortida del programa, la veritat és que tot apunta a un canvi de rumb en la seva vida professional. Després d'anunciar la seva marxa, han sigut diversos els companys que li han brindat tota classe de mostres d'afectes, entre ells Damián Mollá. «Ets el millor, Jander! T'envio mil petons i tota la meva admiració i afecte», escrivia.

«He après moltíssim amb tu!», sentenciava José Sañarís Romay, mentre que Juan Gregorio Rodríguez li enviava, encara si és possible, un missatge més especial: «Que gran Jandro, quin honor haver compartit tants moments. Gràcies, Mestre». Sens dubte, Jandro ha deixat un buit molt difícil d'omplir en 'El Hormiguero', tant és així que els seus companys no dubten a donar-li suport públicament en el seu nou camí professional. Des que es donés a conèixer la notícia, els comentaris d'afecte i respecte cap al guionista no s'han fet esperar.

De moment, el que no s'ha manifestat ha sigut Pablo Motos, fet que sens dubte resulta d'allò més estrany, ja que és amic de Jandro des de fa més de 14 anys. També ha estat estrany el fet que el guionista hagi decidit no fer una menció especial al valencià, en el seu comiat del conegut programa d'Antena 3. Caldrà esperar per conèixer si el presentador valencià es fa ressò, i dona suport al seu company en aquesta nova aventura professional, que sens dubte, li donarà grans alegries. I és que està clar que el guionista necessitava un canvi després d'estar 14 anys vinculat a la cadena.


Comentaris

envia el comentari