Pablo Motos es fa mal en una prova de 'El Hormiguero'

El presentador ha publicat un vídeo sobre un prova que no va resultar tal com s'esperava i que no va sortir en antena, mentre admetia: «M'he fet molt mal»

El presentador inverteix molt en propietats
El presentador ha compartit amb els seus seguidors una imatge inèdita del programa | Antena 3

Els experiments en el programa de Pablo Motos ‘El Hormiguero’ són molt divertits, però no sempre surten com un s’esperaria, que li diguin sinó al presentador d’aquest programa, que amb un toc d’humor, publicava al seu Instagram el vídeo d'una prova que van assajar i que va tenir un resultat nefast, de tal manera que van decidir no fer-la en directe per si de cas.

Pablo Motos reconeix que es va fer molt mal

Pablo Motos decidia compartir la gravació d’aquell moment, per almenys, treure'n quelcom divertit, tot i reconèixer que per a ell no havia estat gens divertit: «Això ho hem assajat però no va sortir en el programa ni sortirà. M’ha quedat el nas tort». En el vídeo es veu al presentador llançant-se sobre un llit en planxa, sense recolzar les seves mans, de tal manera que el cap li acaba rebotant fortament contra el matalàs, sofrint una forta sacsejada.

  

  

En el vídeo, que a més es pot contemplar a càmera lenta, surt la veu de Pablo Motos comentant la jugada mentre un company seu li pregunta en veure el cop fort que s'havia donat: «T’has trencat el nas?», a la qual cosa Pablo li contesta adolorit: «M’he donat amb tot el nas. M’he fet molt mal».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari