Pablo Motos presenta 'El Hormiguero' commocionat per la mort de la seva mare

El presentador li ha dedicat el programa amb unes emotives paraules i entre llàgrimes

‘El hormiguero’ és un dels programes més vistos d’Antena 3 i el seu presentador mai deixa indiferent. Ara Pablo Motos ha demostrat ser tot un professional  durant la darrera emissió,  fins i tot després de la recent mort de la seva mare poques hores abans.

En tot el programa només les persones més properes a Pablo Motos s’han adonat que realment passava alguna cosa important, però el presentador ha esperat fins al final per atrevir-se a parlar sobre el tema.

Un programa sense presentador substitut

Durant dotze anys Pablo Motos ha presentat ‘El hormiguero’, tant a Cuatro de Mediaset com a Antena 3, sense fallar ni un sol dia. És a dir que el programa no ha tingut mai cap presentador substitut, ni tan sols en una situació tan dolorosa com és perdre un ser estimat.

Així doncs, Motos ha mostrat la seva gran professionalitat en seguir el programa amb normalitat, acompanyat de la convidada de la nit, Laura Pausini que ha parlat sobre la seva filla i ha presentat la  reedició del seu últim disc ‘Hazte sentir más’. La cantant ha estat la primera a plorar quan l’equip del programa ha mostrat un llibre «màgic» on s’ha mostrat la història de la seva vida.

Pablo Motos dedica el programa a la seva mare

No obstant això, el moment més emotiu de la nit ha estat al final, quan Pablo Motos s’ha atrevit a confessar el que havia passat tan sols unes hores abans: «No sé si seré capaç de dir-ho: vull dedicar-li aquest programa a la meva mare que ha mort aquest matí». Entre llàgrimes i sent abraçat per Laura Pausini, Motos  ha enviat un petó al cel, «per ella», completament trencat per la pèrdua que ha patit aquest dimarts.

Tots els presentadors són humans i es trenquen davant la mort d’un ser estimat. Com Pablo Motos, Javier Cárdenas també va seguir treballant el passat mes de setembre tot i que el seu pare va morir. Fer com si res cara els espectadors i continuar endavant demostra una gran professionalitat per la seva part.