Imatge del programa de Pablo Motos El Hormiguero amb les formigues Trancas i Barrancas en primer pla

Pablo Motos explica en directe per què l'investigava el CNI: «Una foto»

El presentador valencià va revelar una surrealista anècdota en plena entrevista a Carlos Alsina

Després contagiar-se de Covid i estar en quarantena deu dies fins a donar negatiu, Pablo Motos ha tornat més fort que mai a 'El Hormiguero'. Les seves famoses anècdotes van tornar a ser les protagonistes del programa d'ahir amb Carlos Alsina, presentador de 'Mas de uno' a Onda Cero. La visita del periodista va deixar uns minuts inesborrables en relació amb una curiosa història sobre Pablo Motos.

El locutor de ràdio li va preguntar si tenia alguna cosa a veure amb el CNI i el valencià li va confessar que, després de la visita al programa de l'expolítica del Partit Popular, Soraya Sáenz de Santamaría, li va comentar que li agradaria visitar el Centre Nacional d'Intel·ligència.

La surrealista experiència de Pablo Motos al CNI

Soraya Saénz de Santamaría va donar el 'ok' a la petició del presentador i va anar al costat de Motos i Jorge Salvador a conèixer les instal·lacions del CNI. Gairebé a l'hora d'acabar la visita al centre, Motos es va adonar que un general i la mateixa Soraya reien molt en mirar-lo. El presentador els hi va preguntar per això «i el militar va treure un foli i em va dir que m'havien estat investigant per si era terrorista d'Al-Qaeda», va confessar.

En un primer moment, Pablo Motos va creure que estaven rient-se d'ell en to de broma, però li van acabar explicant el perquè de la seva reacció i és que, sembla, Motos estava situat al costat d'una imatge de terrorista molt perillós. «Primer em van ensenyar la fotografia del tipus, després la de la seva detenció i, més tard, una a la que estàvem junts en banyador. Estava de vacances a Denia, a la platja, i un senyor va venir a demanar-me una foto. I és clar, jo me la vaig fer amb ell. I resulta que era un terrorista», va relatar davant la sorpresa d'Alsina, molt irònic en la seva resposta. «I és clar, el CNI es va creure tota aquesta història...», va fer broma.

El presentador d'El Hormiguero' va confessar minuts més tard que el que va viure li va produir una mica de por. «Els caps de setmana, que acostumo a anar a dinar o a sopar per aquí, em faig desenes de fotos amb gent. I de vegades penso... ostres, a veure si algun és un terrorista!», va assenyalar amb molta ironia. Perquè el seu convidat li cregués aquesta surrealista història, Motos va dir que encara té la foto del CNI en el seu telèfon. «Després te l'ensenyo», va prometre a Carlos Alsina.

El secret més ben guardat de Carlos Alsina

Després de la simpàtica anècdota de Pablo Motos, les formigues Trancas i Barrancas van preguntar al convidat d'aquest dijous si tenia algun secret que, si ho expliqués a la ràdio, faria tremolar el país, el director de 'Más de uno' a Onda Cero va mirar de reüll a Motos. «No ho puc dir perquè tremolaria Espanya i algunes relacions personals del presentador d'aquest programa. És una cosa que l'afecta directament», va confessar amb un to de broma abans de finalitzar l'entrevista.

«Hi ha persones que matinen de veritat, no com tu», va respondre Alsina a Motos, referint-se que el locutor s'aixeca de dilluns a divendres a les quatre de la matinada per fer el seu programa, mentre el presentador valencià treia pit en etzibar-li que s'aixeca a les vuit per escoltar la seva editorial radiofònica.

El locutor d'Onda Cero va apuntar també el problema que pateixen els periodistes en l'actualitat: l'autocensura. «L'assenyalament sempre ha existit, identifiquen als periodistes que entenen que són incòmodes. Però abans passava en un àmbit privat, no s'exhibia públicament. La novetat és que ara hi ha una part del Govern que vol que ho sapiguem i organitza campanyes de fustigació», va sentenciar Alsina.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.