Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Filtren la identitat d'un nou participant de 'Supervivientes': Ningú ho esperava

La persona en qüestió està travessant una situació econòmica delicada

'Supervivientes' està a punt de començar i ja han començat a sortir a la llum els possibles concursants que podrien formar part d'aquesta nova edició del concurs més conegut de Mediaset. Pel que sembla, i segons ha avançat 'Bupler', està previst que el reality de convivència comenci el mes vinent d'abril.

Un dels personatges que sona amb més força per a participar en aquesta nova edició és Paco Porras. Ja recuperat després de ser hospitalitzat en l'UCI per un infart de miocardi, el conegut vident podria viatjar a Hondures en els pròxims mesos, després de superar amb èxit totes les proves mèdiques pertinents i signar un precontracte amb la productora.

Els problemes de Paco Porras

En els últims anys, a més de passar per greus problemes de salut, el vident també ha passat diverses dificultats econòmiques fins al punt de veure's al carrer, tal com assegurava 'Sálvame' fa poc més de mes i mig. Aquest seria el principal motiu pel qual Paco Porras hauria accedit a participar en el conegut concurso de Mediaset malgrat el seu delicat estat de salut.

Cal recordar que fa uns mesos, el futuròleg parlava alt i clar sobre la seva situació a 'Sábado Deluxe' i fins i tot revelava que havia estat retingut en contra de la seva voluntat per a exercir la prostitució. «Em tenien retingut possiblement amb l'ajuda d'alguna substància que anul·lava la meva voluntat tirant-me, per exemple, burundanga en el menjar [...]. No és normal que jo em deixés fer aquelles coses», confessava.

«Damunt que m'han denigrat no he cobrat ni un duro. Vaig escapar d'allí sense un cèntim, la 'madamme' es va quedar amb tot», revelava Porras, al mateix temps que afegia que això li havia deixat diverses seqüeles físiques i psicològiques.

Pel que sembla, ara com ara, el vident es troba totalment recuperat del seu infart de miocardi i amb moltes ganes de ser l'escollit per a participar en el reality. Malgrat que ja ha signat un precontracte, això no vol dir que finalment participi en el reality, ja que no seria la primera vegada que algú en la mateixa situació que ell acaba per ser rebutjat per la cadena en haver perfils millors.

Si finalment Paco Porras participa en el reality més dur i salvatge de la televisió, haurà de compartir espai amb molts altres rostres coneguts. Alguns dels que sonen amb més força són el de Makoke, Rafael Amargo, Tom Brusse, Melodie Pipe, Melyssa Pinto, Alexia Rivas, Canales Rivera i fins i tot Kiko Rivera, qui ja va participar en una altra edició, on a més va conèixer a la mare d'un dels seus fills, Jessica Bueno.

La veritat és que en cas d'entrar finalment en el concurs, Paco Porras tindrà una infinitat d'històries per a explicar amb les quals deixar totalment al·lucinats als espectadors i a la resta de concursants.

La veritat és que els directors de 'Supervivientes' han començat a agafar-li el gust a aquesta mena de concursants, de fet en totes les edicions recordem concursants d'un estil similar a Paco Porras. El Maestro Joao, Yurena, Loli Álvarez o Tony Genil són alguns dels rostres coneguts que han passat per Hondures i que han fet un concurs d'allò més estrany, guanyant-se l'afecte i l'aplaudiment de l'audiència.

A l'espera que es publiqui la llista oficial de participants, de moment se sap que l'equip del programa viatjarà en les pròximes setmanes fins a Hondures per a començar amb la preproducció del programa. Mentrestant, a Madrid continuen treballant per a tancar la llista definitiva dels famosos que trepitjaran finalment l'illa. Estarà Paco Porras entre algun d'ells?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.