Collage de Marta Peñate, Aless Livi i Patricia Guimeras, concursants de La isla de las tentaciones

El pacte previ entre 2 persones a 'La Isla' que demostra que és una farsa

L'arribada de la nova parella ha portat cua

L'arribada de la nova parella a 'La isla de las tentaciones' està donant sobre què parlar. Alessandro Livi i la seva xicota, Patricia Guimerans, van protagonitzar la seva primera aparició estel·lar ahir a la nit davant la cara de pocs amics de Marta Peñate.

Sandra Barneda va donar la benvinguda a Patricia Guimerans sense ser-ne conscient de quina seria la tensa situació que s'anava a viure just després, ja que només arribar la jove va protagonitzar un enfrontament amb la seva nova companya de casa, Marta Peñate.

No es porten gens bé

L'exconcursant de 'Gran Hermano' va assegurar que la seva parella i Alessandro Livi no es portaven bé. Davant la confessió, Sandra Barneda va voler indagar més i saber quin era el motiu de la seva mala relació. Marta Peñate va explicar que coneixia Alessandro Livi perquè havia estat a 'Gran Hermano' i que tan ella com el seu xicot sempre li van tenir mania. Però la cosa no va quedar aquí, l'ex 'gran hermana' va confessar un dels seus secrets més ben guardats.

«Després del meu concurs, vaig flirtejar una mica amb Alessandro Livi i el meu xicot no ho sap. Llavors el que no vull és que Lester acabi sabent d'alguna cosa», va explicar la jove.

Collage de Marta Peñate, Aless Livi i Patricia Guimeras, concursants de La isla de las tentaciones
Marta i Patricia s'enfronten al parlar d'Alessandro | GTRES

La veritat és que l'explicació de Marta Peñate no va servir a Patricia Guimerans, que no va dubtar a interrompre-la i reptar-la per explicar tota la veritat.

Amor ho sap tot

Cal no oblidar que fa uns dies, quan es va fer públic el rumer de la dolenta relació a les xarxes socials, una coneguda de Lester i Alessandro es va pronunciar al respecte. Amor Romeira va assegurar que tot tenia relació amb la participació de Marta Peñate a 'Gran Hermano 16'. «Mentre Marta estava dins, la seva parella Lester anava per 'La Posada de las Ánimas' com si fos el més famós de món i demanant reservats en qualitat de 'nuvi de'».

Segons Romeira, aquesta actitud de Lester no hauria agradat gens a Alessandro Livi. I és que ningú és més que ningú per tenir a la seva parella dins d'un concurs. Per culpa d'aquestes diferències, els dos concursants de 'La isla de las tentaciones 2' haurien mantingut una acalorada discussió.

Encara queda molt programa per endavant. Ara toca esperar per comprovar si el pacte de silenci entre Alessandro Livi i Marta Peñate sortirà a la llum a la vila dels nois o si en Lester s'haurà assabentat de tot a la seva tornada a Espanya.