La reunió familiar organitzada per Ortega Cano que destapa moltes estratègies a ‘Supervivientes’

Flores i Ana Maria Aldón van mantenir una conversa abans d’entrar al concurs sobre la seva relació a l’illa

Jorge Javier Vázquez i Rocío Flores al plató d' 'El tiempo del descuento'
Rocío i Ana María Aldón van parlar sobre un pacte de no-agressió a 'Supervivientes' | Telecinco

No és cap misteri que Rocío Flores és l’ullet dret de Telecinco en aquesta edició de ‘Supervivientes’. La filla de Rocíito guanya 30.000 euros setmanals i tothom sap que no abandonarà l’illa fins que s’oblidi de les càmeres i s’obri sobre tots els seus problemes familiars, en especial l'última notícia sobre un maltractament de la petita Flores a la seva mare Rocío Carrasco. 

La gala d’aquest dijous ha servit perquè Rocío comenci a parlar sobre la seva mare i sobre una hipotètica reconciliació en el futur. Durant la passada nit també es va especular una nova relació entre ella i Alberto Barranco. Tot i que els dos tenen parella estable fora, Jorge Javier ja va bromejar sobre les relacions que es formen en els seus 'realities': «Des de quan ha importat a Mediaset que dos concursants tinguin parella fora?».

Rocío Flores, una estratègia basada en el victimisme?

I entre tots els temes parlats sobre Flores, una de les polèmiques més comentades ha estat la poca relació entre aquesta i Ana María Aldón. Rocío ha recriminat en diverses ocasions que la parella d’Ortega Cano no la defensés en alguna discussió, com per exemple la que va protagonitzar contra Yiya i on aquesta va insultar-la en múltiples ocasions.

Però hi ha una dada que s’escapa i que canviaria la història completament. I és que Ortega Cano va organitzar un sopar pel clan Cano, Flores i Aldón abans que les dues participants volessin cap a Hondures. Allà, Rocío i Ana María van fer un pacte de no-agressió, però d’independència. Així ho va confirmar el pare de Rocío, Antonio David: «La meva filla li va dir a Ana Maria que no la defensés. Li va dir ‘jo em cuidaré sola, això és una experiència vital per a mi i vull viure-la sola’».

'Supervivientes', però sense haver de sobreviure 

Si aquest pacte és real –i tot apunta que ho és- Rocío no tindria res a recriminar-li a Ana Maria Aldón, ja que va afirmar que podia defensar-se sola i farien concursos totalment separats. Això fa pensar que Rocío deixaria en evidència a Aldón –i a Ortega Cano en conseqüència- per donar a parlar en Telecinco amb la intenció que no fos expulsada del concurs.

Aquesta seria una bona tècnica per guanyar ‘Supervivientes’, ja que no sembla que la seva estratègia sigui donar el màxim en les proves del concurs. Flores s’ha escapat de la majoria de proves per diversos problemes físics –asma, una espatlla que es disloca amb facilitat-i així i tot ha aconseguit totes les recompenses que involucraven menjar. Potser algú amb aquestes limitacions físiques no hauria d'haver passat les proves pertinents per poder concursar a Hondures- o potser Telecinco sabia que Rocío Flores donaria audiència sense ni tan sols haver-se de tacar les mans. I, per ara, està funcionant. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari