Paz Padilla revela la possible tornada d'Antonio David: «Haurà d'ensenyar proves»

Encara que 'Mediaset' va anunciar la sortida definitiva d'Antonio David Flores, sembla que no tot estaria perdut per a ell

L'arribada de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' va revolucionar per complet els passadissos de Telecinco. La productora encarregada ja va avisar que la seva emissió obligaria a reescriure la història del món del cor, però el que ningú esperava és que això comportés l'acomiadament i la desaparició de certs col·laboradors de la cadena.

El principal afectat va ser Antonio David Flores, que va ser acomiadat de 'Sálvame' justament l'endemà que s'emetés el primer lliurament del documental. Des d'aquest moment, Flores ha estat totalment allunyat dels mitjans i només ha aparegut en moments puntuals quan ha sortit al carrer i els fotògrafs l'han pogut caçar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La seva sortida de 'Mediaset' es creia que podria quedar compensada amb les entrevistes que podria haver donat en diverses revistes explicant la seva versió, però de nou, les portes es van tancar per a ell i les editorials van signar un contracte en el qual es comprometien a no comptar amb els seus titulars.

Mentrestant, la seva filla Rocío Flores ha passat a formar part de l'elenc de tertulians de la cadena i d'aquesta manera, Antonio David queda representat i de major o menor mesura, hi ha un cert flux de dades que l'ajuden davant el desprestigi mediàtic al qual està sent sotmès amb l'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco.

Alguna cosa podria canviar

Ara, alguna cosa podria canviar, ja que amb l'arribada de l'entrevista en exclusiva que li faran demà a Carrasco a Telecinco, Paz Padilla ha volgut llançar una reflexió al plató de 'Sálvame' i que es pot entendre com un avanç de què passarà. La còmica ha dit que de la mateixa manera que estem escoltant Rocío Carrasco, també s'haurà d'escoltar la resposta d'Antonio David i que segurament, tindrà lloc en un plató de televisió.

Si bé és cert que el seu acomiadament va ser fulminant, ningú assegura que aquest pugui tornar a la cadena un cop passi el fervor del documental de Rocío Carrasco. No obstant això, altres col·laboradors han donat suport a la versió de Paz i han assegurat que tard o d'hora se li haurà d'escoltar i segurament serà davant d'una càmera de televisió.

Setmanes enrere, la cadena va assegurar que Rocío Carrasco no tenia res a veure amb l'acomiadament d'Antonio David i per saber-ho, haurem d'esperar que acabi l'emissió de la docu-sèrie i veure els següents passos que donarà Paolo Vasile, davant aquest 'culebró' mediàtic.


Comentaris

envia el comentari