Fotomuntatge de Paloma García Pelayo i Ana Rosa Quintana

Paloma García-Pelayo revela la mentida que fa posar vermella Ana Rosa Quintana

La periodista és una de les col·laboradores més ben informades de Telecinco

Paloma García-Pelayo és d'aquelles periodistes meticuloses i metòdiques que prioritzen la informació contrastada a l'espectacle. Això li ha atorgat un lloc privilegiat a Telecinco, i és de les poques cares de la cadena que ha aconseguit mantenir la seva vida privada en segon pla.

En una cadena en què es confonen tertulians, personatges i periodistes, Paloma i pocs més són els únics que mantenen l'estatus professional dels periodistes del cor d'antany.

Aquest últim any, García-Pelayo ha aconseguit certa notorietat amb tots els temes vinculats a Antonio David Flores i a la seva exdona. La cronista madrilenya fa anys que segueix de prop la família, així que és una enciclopèdia de dades, dates i fets.

Primer pla de Paloma García-Pelayo
Paloma García-Pelayo, sempre pendent de l'actualitat | Mediaset

També està molt pendent de la història d'amor i desamor d'Antonio David i Marta Riesco. Això l'ha portat a parlar molt clar sobre els darrers esdeveniments relacionats amb la parella.

Paloma García-Pelayo fa unes declaracions que avergonyeixen Ana Rosa Quintana

Paloma és col·laboradora habitual a 'El Programa de Ana Rosa'. Fa molts anys que treballa amb la presentadora, que confia plenament en ella i dona credibilitat a totes les informacions i opinions que ofereix.

▶️ Ana Rosa Quintana recibe la noticia más esperada: Ya hay fecha para su regreso

Ana Rosa Quintana s'està recuperant del càncer de mama i està molt pendent de l'actualitat. A més, li interessa especialment com evoluciona la relació entre Marta Riesco i Antonio David Flores. Marta és treballadora del seu programa, i, en funció del que vagi passant, la pot arribar a acomiadar.

L'última informació que se sap d'aquesta història és que Marta va tallar amb Antonio David en ple directe a la televisió. L'extertulià no havia anat a la seva festa d'aniversari, i la jove se'n va cansar i el va deixar. Han passat uns dies separats, ell a Màlaga amb la seva família i ella a El Romeral, amb depressió.

Ara Marta diu que es penedeix d'haver deixat Antonio David, i ell ja li hauria trucat per a veure si hi pot haver segona oportunitat. Adriana Dorronsoro, companya de marta a 'El programa de Ana Rosa' creu que la relació no està acabada: «Marta no parla del que passa amb Antonio David. Pot ser que les coses hagin millorat i que la relació encara tingui futur».

Paloma García-Pelayo s'ha mostrat força més crítica amb Marta. «Crec que el moment en què es va produir la ruptura pública de manera unilateral, Marta va ser molt llesta; sabia molt bé on trepitjava i què feia», ha assenyalat.

Segons Paloma, la noia «es va sentir decebuda, però va ser després que fessin un reportatge. Entenc que aquest reportatge, com molts altres, és remunerat i que haurien de compartir els beneficis, però la ruptura es produeix abans».

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Paloma García-Pelayo no s'acaba de creure les llàgrimes de Marta Riesco | Mediaset

 

Paloma destapa les argúcies de la parella

Paloma García-Pelayo comprèn la part humana de la ruptura, amb la suposada depressió de Marta inclosa, però veu una clara intencionalitat econòmica en els gestos de l'encara parella.

En aquest sentit, la ruptura es va produir després de l'exclusiva, i encara no s'ha dit l'última paraula al respecte. A més, la intèrpret de 'No tengas miedo' suposadament està molt afectada. Tot i això, ha aprofitat la Setmana Santa per a treure a la venda una caçadora amb el nom de la seva cançó estampat.

La jove és conscient que les oportunitats passen una vegada i que no sempre estarà al focus mediàtic com ara.

Per a treure'n profit, segueix alimentant la polèmica, intenta fer caixa amb cançons, roba i tot el que pugui i fa equilibris per a mantenir la feina a Telecinco. Ja torna a estar a 'El programa de Ana Rosa' i assegura que està «més tranquil·la». A més, ha donat a entendre que ha parlat amb Antonio David i que és possible que tornin a estar junts ben aviat.

Ana Rosa Quintana ho està seguint tot des de casa seva, pendent dels moviments de la jove.

Al setembre, quan torni a treballar si Déu vol, prendrà una decisió sobre el futur laboral de Marta.